fuat baki Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #1 Şu an bir Windows PC'deyım. MacBook'a El Capitan kurulum USB hazırlamak istiyorum. Link atar mısınız? Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2022
Şu an bir Windows PC'deyım. MacBook'a El Capitan kurulum USB hazırlamak istiyorum. Link atar mısınız?
goktug.59 Kilopat Katılım 26 Mart 2021 Mesajlar 5.471 Makaleler 3 Çözümler 37 Yer Tekirdağ Daha fazla Sistem Özellikleri Lenovo LOQ 15IAX9 - RTX 4050 / 24GB RAM / i5 12450HX Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #2 Bir saniye hocam. MacBook'unuzda açmalısınız. macOS'i indirme ve yükleme - Apple Destek (TR) Uyumlu Mac bilgisayarlarda Mac işletim sisteminin mevcut veya önceki sürümlerini indirip yükleyin. support.apple.com
Bir saniye hocam. MacBook'unuzda açmalısınız. macOS'i indirme ve yükleme - Apple Destek (TR) Uyumlu Mac bilgisayarlarda Mac işletim sisteminin mevcut veya önceki sürümlerini indirip yükleyin. support.apple.com
fuat baki Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #3 Hocam sorun şu, şu an MacBook'ta desteklenmeyen Mojave var ve bu dosyayı indirdim dosya açılıyor kurulum yapamıyorum yani formatı Mac üzerinden atamıyorum benim başka PC'den El Capitan indirip direkt boot etmem lazım elim kolum bağlandı. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2022
Hocam sorun şu, şu an MacBook'ta desteklenmeyen Mojave var ve bu dosyayı indirdim dosya açılıyor kurulum yapamıyorum yani formatı Mac üzerinden atamıyorum benim başka PC'den El Capitan indirip direkt boot etmem lazım elim kolum bağlandı.
Ercü Kilopat Katılım 23 Aralık 2018 Mesajlar 278 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #4 fuat baki dedi: Şu an bir Windows PC'deyım. MacBook'a El Capitan kurulum USB hazırlamak istiyorum. Link atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Buyrun. macOS El Capitan 10.11.6 (15G31) Created by yusfklncc.zip drive.google.com
fuat baki dedi: Şu an bir Windows PC'deyım. MacBook'a El Capitan kurulum USB hazırlamak istiyorum. Link atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Buyrun. macOS El Capitan 10.11.6 (15G31) Created by yusfklncc.zip drive.google.com
fuat baki Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 154 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Şubat 2022 #5 Ercü dedi: Buyrun. macOS El Capitan 10.11.6 (15G31) Created by yusfklncc.zip drive.google.com Genişletmek için tıkla... Dostum teşekkür ederim çok sağ ol. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Şubat 2022
Ercü dedi: Buyrun. macOS El Capitan 10.11.6 (15G31) Created by yusfklncc.zip drive.google.com Genişletmek için tıkla... Dostum teşekkür ederim çok sağ ol.