Merhaba arkadaşlar. Laptop'uma macOS Sierra kurmaya çalıştım ama ne yaptıysam olmadı. Ben de El Capitan indirdim ve buradaki rehbere göre kurulum yapmaya çalıştım fakat dünden beri de "Missing bluetooth controller transport!" hatasında takılıp kaldım. Bu sanırım ekran kartıyla ilgiliymiş.
Ekran kartınız eski olduğu için, önceki macOS sürümlerini denemeniz gerekiyor. Yani açılsa dahi grafik kartınız aktif olmayacak. Sanırım bir önceki konunuza yazmıştım aynı şeyleri.
Ekran kartınız eski olduğu için, önceki macOS sürümlerini denemeniz gerekiyor. Yani açılsa dahi grafik kartınız aktif olmayacak. Sanırım bir önceki konunuza yazmıştım aynı şeyleri.
Laptop'u 2009 Kasım'ında almıştım. O tarihe yakın çıkmış bir sürüm deneyeyim dedim. Snow Leopard indiriyorum şu an ama net kotam doldu. Mavericks mi tavsiye edersiniz?
Snow leopard çok eski bir sürüm. Bir de alma tarihiniz ile bir ilgisi olmayacaktır. Mevcut laptopumu 2011 de aldım Windows 10 ve Sierra birlikte sorunsuz kullanabiliyorum. Çok eski sürümlere gitmemek için Mavericks deneyin derim.
Snow leopard çok eski bir sürüm. Bir de alma tarihiniz ile bir ilgisi olmayacaktır. Mevcut laptopumu 2011 de aldım Windows 10 ve Sierra birlikte sorunsuz kullanabiliyorum. Çok eski sürümlere gitmemek için Mavericks deneyin derim.
Mavericks'i Win32 Disk Imager programıyla usb'ye yazdırdım ama açılışta boot etmeden direkt Windows'a geçti. İndirdiğim Mac os'ları da tozlu arşive attım. Sonuç olarak 8 günlük Mac os kurma maceramın sonuna geldim. Windows'la yola devam.. Yardımcı olmaya çalışan arkadaşlara teşekkür ediyorum.