A amo0925 Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 116 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri i5-9400f, 8GB RAM, GTX 1650SUPER Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #1 İşlemci Ccore 2 Duo T6670 Merhaba, işlemcim Core2 Duo T6670 ve El Captian kurmak istiyorum. Ancak uygun Config'i bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
Merhaba, işlemcim Core2 Duo T6670 ve El Captian kurmak istiyorum. Ancak uygun Config'i bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim.
ALP_MAN Megapat Finder Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.888 Çözümler 81 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Laptopumun Markası/Modeli : HP Laptop 15-bs0xx İşlemci : İntel Core İ3 6006U Bellek : 12 GB Grafik : İntel HD Graphics 520 Depolama (SSD) : 128 GB + 256 GB İşletim Sistemi : Windows 11 Home İnsider Preview Single Language (Sürüm Önizleme) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2023 #2 amo0925 dedi: Merhaba, işlemcim Core2 Duo T6670 ve El Captian kurmak istiyorum. Ancak uygun Config'i bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... "Config-penyrn" isminde olması gerekiyor. Genelde "EFI>OC>configler" içerisinde olması gerekiyor.
amo0925 dedi: Merhaba, işlemcim Core2 Duo T6670 ve El Captian kurmak istiyorum. Ancak uygun Config'i bulamadım. Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... "Config-penyrn" isminde olması gerekiyor. Genelde "EFI>OC>configler" içerisinde olması gerekiyor.
A amo0925 Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 116 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri i5-9400f, 8GB RAM, GTX 1650SUPER Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #3 ALP_MAN dedi: "Config-penyrn" isminde olması gerekiyor. Genelde "EFI>OC>configler" içerisinde olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... maalesef öyle bir dosya yok ALP_MAN dedi: "Config-penyrn" isminde olması gerekiyor. Genelde "EFI>OC>configler" içerisinde olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... elinizde varsa bana penyrn config dosyasını verebilirmisiniz?
ALP_MAN dedi: "Config-penyrn" isminde olması gerekiyor. Genelde "EFI>OC>configler" içerisinde olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... maalesef öyle bir dosya yok ALP_MAN dedi: "Config-penyrn" isminde olması gerekiyor. Genelde "EFI>OC>configler" içerisinde olması gerekiyor. Genişletmek için tıkla... elinizde varsa bana penyrn config dosyasını verebilirmisiniz?
ALP_MAN Megapat Finder Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.888 Çözümler 81 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Laptopumun Markası/Modeli : HP Laptop 15-bs0xx İşlemci : İntel Core İ3 6006U Bellek : 12 GB Grafik : İntel HD Graphics 520 Depolama (SSD) : 128 GB + 256 GB İşletim Sistemi : Windows 11 Home İnsider Preview Single Language (Sürüm Önizleme) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2023 #4 amo0925 dedi: Elinizde varsa bana penyrn config dosyasını verebilirmisiniz? Genişletmek için tıkla... Ben gönderemem, belki @566156 ve @yusufklncc hocalarım gönderir.
amo0925 dedi: Elinizde varsa bana penyrn config dosyasını verebilirmisiniz? Genişletmek için tıkla... Ben gönderemem, belki @566156 ve @yusufklncc hocalarım gönderir.
A amo0925 Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 116 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri i5-9400f, 8GB RAM, GTX 1650SUPER Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #5 ALP_MAN dedi: Ben gönderemem, belki @566156 ve @yusufklncc hocalarım gönderir. Genişletmek için tıkla... Config dosyasını buldum Ancak bu ekran geliyor ve burda bişey yapamıyorum. @ALP_MAN bu konuda yardım edebilrimisin hocam? Son düzenleme: 28 Ağustos 2023
ALP_MAN dedi: Ben gönderemem, belki @566156 ve @yusufklncc hocalarım gönderir. Genişletmek için tıkla... Config dosyasını buldum Ancak bu ekran geliyor ve burda bişey yapamıyorum. @ALP_MAN bu konuda yardım edebilrimisin hocam?
ALP_MAN Megapat Finder Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.888 Çözümler 81 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Laptopumun Markası/Modeli : HP Laptop 15-bs0xx İşlemci : İntel Core İ3 6006U Bellek : 12 GB Grafik : İntel HD Graphics 520 Depolama (SSD) : 128 GB + 256 GB İşletim Sistemi : Windows 11 Home İnsider Preview Single Language (Sürüm Önizleme) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2023 #6 amo0925 dedi: @onderalpk11 bu konuda yardım edebilir misin hocam? Genişletmek için tıkla... Config dosyanızı gönderin.
amo0925 dedi: @onderalpk11 bu konuda yardım edebilir misin hocam? Genişletmek için tıkla... Config dosyanızı gönderin.
A amo0925 Hectopat Katılım 28 Haziran 2022 Mesajlar 116 Yer Aydın Daha fazla Sistem Özellikleri i5-9400f, 8GB RAM, GTX 1650SUPER Cinsiyet Erkek 28 Ağustos 2023 #7 ALP_MAN dedi: Config dosyanızı gönderin. Genişletmek için tıkla... Tabiki birazdan gönderiyorum ALP_MAN dedi: Config dosyanızı gönderin. Genişletmek için tıkla... penyrn.plist Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr ismini bilerek penyrn yaptım. @ALP_MAN hocam durum nedir? Son düzenleme: 28 Ağustos 2023
ALP_MAN dedi: Config dosyanızı gönderin. Genişletmek için tıkla... Tabiki birazdan gönderiyorum ALP_MAN dedi: Config dosyanızı gönderin. Genişletmek için tıkla... penyrn.plist Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr ismini bilerek penyrn yaptım. @ALP_MAN hocam durum nedir?
ALP_MAN Megapat Finder Zamanın Tanığı Katılım 1 Nisan 2019 Mesajlar 1.888 Çözümler 81 Yer Samsun Daha fazla Sistem Özellikleri Laptopumun Markası/Modeli : HP Laptop 15-bs0xx İşlemci : İntel Core İ3 6006U Bellek : 12 GB Grafik : İntel HD Graphics 520 Depolama (SSD) : 128 GB + 256 GB İşletim Sistemi : Windows 11 Home İnsider Preview Single Language (Sürüm Önizleme) Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 28 Ağustos 2023 #8 amo0925 dedi: Tabiki birazdan gönderiyorum penyrn.plist Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr ismini bilerek penyrn yaptım. @ALP_MAN hocam durum nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam bence hiç uğraşmayalım. Hem hazırlayacağım config ile hatanın düzeleceğine garanti veremiyorum. Onun yerine macOS temalı Linux dağıtımlarına göz atabilirsiniz.
amo0925 dedi: Tabiki birazdan gönderiyorum penyrn.plist Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr ismini bilerek penyrn yaptım. @ALP_MAN hocam durum nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam bence hiç uğraşmayalım. Hem hazırlayacağım config ile hatanın düzeleceğine garanti veremiyorum. Onun yerine macOS temalı Linux dağıtımlarına göz atabilirsiniz.