kerhat Centipat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Temmuz 2020 #1 Bilgisayarima Hackintosh yapacağım fakat bulabildigim surum Mojave surumu. Bunu kurduktan sonra yeni surumlere güncelleyebilir miyim? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Temmuz 2020
Bilgisayarima Hackintosh yapacağım fakat bulabildigim surum Mojave surumu. Bunu kurduktan sonra yeni surumlere güncelleyebilir miyim?
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.029 Makaleler 63 Çözümler 170 17 Temmuz 2020 #2 Mojave EFI'si ile Catalina upgrade'ini tavsiye etmiyorum fakat deneyebilirsin. Mojave kurulumundan önce de sistem bilgilerini belirtmende fayda var.
Mojave EFI'si ile Catalina upgrade'ini tavsiye etmiyorum fakat deneyebilirsin. Mojave kurulumundan önce de sistem bilgilerini belirtmende fayda var.
kerhat Centipat Katılım 12 Temmuz 2020 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2020 #3 tristessehivernale dedi: Mojave EFI'si ile Catalina upgrade'ini tavsiye etmiyorum fakat deneyebilirsin. Mojave kurulumundan önce de sistem bilgilerini belirtmende fayda var. Genişletmek için tıkla... Sistemim AMD R5 1600 RX 5600 XT Gigabyte B450M S2H Bu sisteme macOS kurmak isitiyorum fakat buldugum surum sikintili cikti. Bana duzgun bir sekilde flasha yazabilecegim surumun linkini verirseniz sevinirim. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Temmuz 2020
tristessehivernale dedi: Mojave EFI'si ile Catalina upgrade'ini tavsiye etmiyorum fakat deneyebilirsin. Mojave kurulumundan önce de sistem bilgilerini belirtmende fayda var. Genişletmek için tıkla... Sistemim AMD R5 1600 RX 5600 XT Gigabyte B450M S2H Bu sisteme macOS kurmak isitiyorum fakat buldugum surum sikintili cikti. Bana duzgun bir sekilde flasha yazabilecegim surumun linkini verirseniz sevinirim.
tristessehivernale Petapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.029 Makaleler 63 Çözümler 170 18 Temmuz 2020 #4 Hazır imaj: [OpenCore] macOS Catalina 10.15.4 AMD & Intel İmajı - Technopat Sosyal İmajı kendiniz yapmak isterseniz: OpenCore ile macOS Kurulum Rehberi - Technopat Sosyal
Hazır imaj: [OpenCore] macOS Catalina 10.15.4 AMD & Intel İmajı - Technopat Sosyal İmajı kendiniz yapmak isterseniz: OpenCore ile macOS Kurulum Rehberi - Technopat Sosyal