Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.011 Makaleler 6 Çözümler 21 5 Haziran 2019 #1 Ekran kartını nasıl tanıtabilirim ayrıca HDMI'dan ses almak için ne yapacağım? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Haziran 2019
blackandyellow Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 2.953 Makaleler 51 Çözümler 52 5 Haziran 2019 #2 Ekran kartı için: GitHub - Benjamin-Dobell/nvidia-update: Install nVidia drivers on macOS the easy way. Install nVidia drivers on macOS the easy way. Contribute to Benjamin-Dobell/nvidia-update development by creating an account on GitHub. github.com HDMI ses için ise VoodooHDA veya AppleALC kullanabilirsiniz. İmajda var.
Ekran kartı için: GitHub - Benjamin-Dobell/nvidia-update: Install nVidia drivers on macOS the easy way. Install nVidia drivers on macOS the easy way. Contribute to Benjamin-Dobell/nvidia-update development by creating an account on GitHub. github.com HDMI ses için ise VoodooHDA veya AppleALC kullanabilirsiniz. İmajda var.
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.011 Makaleler 6 Çözümler 21 5 Haziran 2019 #3 Hocam sürekli olarak boot with injected kexts dememek için bir yöntem var mı? Ayrıca FakeCPUID için?
blackandyellow Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 2.953 Makaleler 51 Çözümler 52 5 Haziran 2019 #4 Clover Configurator kullanabilirsiniz. Clover EFI yapısını sistemin kurulu olduğu diskin EFI bölümüne kopyalayıp işlem yapabilirsiniz.
Clover Configurator kullanabilirsiniz. Clover EFI yapısını sistemin kurulu olduğu diskin EFI bölümüne kopyalayıp işlem yapabilirsiniz.
Lodge Megapat Katılım 15 Nisan 2016 Mesajlar 4.011 Makaleler 6 Çözümler 21 5 Haziran 2019 #5 blackandyellow dedi: Clover Configurator kullanabilirsiniz. Clover EFI yapısını sistemin kurulu olduğu diskin EFI bölümüne kopyalayıp işlem yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam o işlemi yaptım USB olmadan başlatabiliyorum. Ama nasıl FakeCPUID ve boot with injected kexts nasıl olacak anlamadım ve uygun config nasıl seçili kalacak.
blackandyellow dedi: Clover Configurator kullanabilirsiniz. Clover EFI yapısını sistemin kurulu olduğu diskin EFI bölümüne kopyalayıp işlem yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Hocam o işlemi yaptım USB olmadan başlatabiliyorum. Ama nasıl FakeCPUID ve boot with injected kexts nasıl olacak anlamadım ve uygun config nasıl seçili kalacak.