Meeley Hectopat Katılım 19 Ekim 2019 Mesajlar 7 20 Ekim 2019 #1 Şu anki laptopuma macOS kurmak istiyorum fakat elimde herhangi bir USB bellek yok maalesef. Harici diskim ile bootlayıp aynı harici diske işletim sistemini kurmam mümkün müdür acaba? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Ekim 2019
Şu anki laptopuma macOS kurmak istiyorum fakat elimde herhangi bir USB bellek yok maalesef. Harici diskim ile bootlayıp aynı harici diske işletim sistemini kurmam mümkün müdür acaba?
Firehorse MK II Megapat Zamanın Tanığı Katılım 8 Ekim 2016 Mesajlar 5.787 Makaleler 1 Çözümler 38 Yer Eskişehir Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ekim 2019 #2 Hayır değil. Çünkü işletim sistemi kurulurken, diski formatlar. Yani, kurulum dosyaları kurulum esnasında silinmiş olur.
Hayır değil. Çünkü işletim sistemi kurulurken, diski formatlar. Yani, kurulum dosyaları kurulum esnasında silinmiş olur.
Meeley Hectopat Katılım 19 Ekim 2019 Mesajlar 7 20 Ekim 2019 #3 Firehorse MK II dedi: Hayır değil. Çünkü işletim sistemi kurulurken, diski formatlar. Yani, kurulum dosyaları kurulum esnasında silinmiş olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler o zaman yarın ucuzundan bir tane alayım.
Firehorse MK II dedi: Hayır değil. Çünkü işletim sistemi kurulurken, diski formatlar. Yani, kurulum dosyaları kurulum esnasında silinmiş olur. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler o zaman yarın ucuzundan bir tane alayım.