O Orhank35 Hectopat Katılım 24 Aralık 2017 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2017 #1 High Sierra kurmaya çalışıyorum ama bilgisayar Apple logosunda takılı kalıyor. Yaklaşık 1 saattir hiçbir ilerleme olmadı. Sorun nedir acaba ? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Aralık 2017
High Sierra kurmaya çalışıyorum ama bilgisayar Apple logosunda takılı kalıyor. Yaklaşık 1 saattir hiçbir ilerleme olmadı. Sorun nedir acaba ?
maestra Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 1.544 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Music Producer | Hasan Çiyiltepe 24 Aralık 2017 #2 -V komutu ile başlatın ve bize görsel gönderin. Ve sistem bilgilerinizi unutmayın.
iagah Hectopat Katılım 22 Ekim 2014 Mesajlar 85 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2017 #3 Clover ekranında HDD içerisine kurulu olan mac işletim sistemi seçiliyken space(boşluk) tuşuna bas ve verbose mod (-V) yi işaretle sonra esc tuşuyla geri çık ve mac'i başlat. Çıkan hata görüntüsünü burada paylaş yardımcı olmaya çalışırız.
Clover ekranında HDD içerisine kurulu olan mac işletim sistemi seçiliyken space(boşluk) tuşuna bas ve verbose mod (-V) yi işaretle sonra esc tuşuyla geri çık ve mac'i başlat. Çıkan hata görüntüsünü burada paylaş yardımcı olmaya çalışırız.