Çözüldü macOS High Sierra Boot Loop Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ndkandr

Kilopat
Daha fazla  
Herkese merhaba. High Sierra kurulumunu yaptım ve ana ekrana geldim. Clover ve gerekli dosyaları kopyaladıktan sonra yeniden başlattım. "boot0ss" hatası verdikten sonra birkaç komut girip düzelttim ve HS'yi boot ettim. Açılırken yarıda kesilip bilgisayarı yeniden başlatıyor. Her yeniden başlamada Clover ekranına geliyorum. Verbose modda başlattım. Yeniden başlama anını yakalamak imkansız. Birsürü işlem gözle okunmayacak kadar hızlı dizilyor ve sistem kendi kendini restart ediyor. Bilgisayar bu şekide bir döngüye giriyor. Yardımcı olmaya çalışan herkese şimdiden teşekkür ederim.

Yazdığım komut:
Kod:
dd if=/Volumes/EFI/usr/standalone/i386/boot1h of=/dev/disk0s2

Kullandığım sürüm: 10.13.6
Sistem bilgileri:
Anakart/Sistem: Asus U56e
İşlemci: Intel Core i5 2450M
Grafik: Intel HD3000 1366x768

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem'de UEFI desteği var mı ?
Ayrıca bu boot0ss hatası geldiğinde genelde Clover ekranına ulaşılamaz. Komutu nasıl girdin ?
Kurulum problemi için ise HD 3000 için Config dosyası ile deneyin.
UEFI var. Komutu kurulum USB'sin den girdim. Config ayarlarını HD3000 için düzenledim dosyayı. Şimdi tüm diski sildim baştan Windows kuruyorum. HS belki HD 3000'e fazla gelir. Normal Sierra kuracağım. Ayrıntıları aktarırım birkaç saat içinde.

Son düzenleyen: Moderatör:
HD 3000 High Sierra'da sorun yaşatanbilir. Sierra daha doğru bir tercih olur.
Komut işini tam analayamadım hala açıkcası. Belirttiğin hata'yı ilk başta boot ederken alırsan Clover gelmez ve komut giremezsin.
Yeni kurulumu yaptım. Clover'ı kurdum dosyalarını kopyaladım buna rağmen Windows boot ediyor. Bunun sebebi nedir?

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı