TheDivinity Attopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 43 17 Ekim 2022 #1 Technopat'ın YouTube kanalında bir takım dosyaları USB'ye ISO'yu yazdırma sonrası kopyalıyor. Ben Mojave değil High Sierra sürümünü indirim. Bende aynı şeyi yapmalı mıyım? Kurulum USB'si nasıl oluştururum? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Ekim 2022
Technopat'ın YouTube kanalında bir takım dosyaları USB'ye ISO'yu yazdırma sonrası kopyalıyor. Ben Mojave değil High Sierra sürümünü indirim. Bende aynı şeyi yapmalı mıyım? Kurulum USB'si nasıl oluştururum?
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Ekim 2022 #11 TheDivinity dedi: Hocam onunla imajı yazdirdım. Sonra USB'den boot ettim ama öyle kaldı. Simsiyah bir ekranda beyaz çizgi var sol üst köşede Genişletmek için tıkla... Yeni konu açın sistem özellikleri ile. Son düzenleyen: Moderatör: 18 Ekim 2022 Artı 0 Eksi
TheDivinity dedi: Hocam onunla imajı yazdirdım. Sonra USB'den boot ettim ama öyle kaldı. Simsiyah bir ekranda beyaz çizgi var sol üst köşede Genişletmek için tıkla... Yeni konu açın sistem özellikleri ile.
KS KS TheDivinity Attopat Katılım 9 Ekim 2022 Mesajlar 43 18 Ekim 2022 #12 Kleyn dedi: Yeni konu açın sistem özellikleri ile. Genişletmek için tıkla... Açtım hocam yardımcı olursanız sevinirim. Artı 0 Eksi
Kleyn dedi: Yeni konu açın sistem özellikleri ile. Genişletmek için tıkla... Açtım hocam yardımcı olursanız sevinirim.