Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #1 Arkadaşlar macOS High Sierra'ya sahibim fakat bunu daha eski bir MacOS'a benzetmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
Arkadaşlar macOS High Sierra'ya sahibim fakat bunu daha eski bir MacOS'a benzetmek istiyorum. Bunu nasıl yapabilirim?
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.891 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 14 Nisan 2022 #2 Neden böyle bir şey yapmak istiyorsun? Zaten eski Lion'dan falan mı bahsediyorsun.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #3 yusufklncc dedi: Neden böyle bir şey yapmak istiyorsun? Zaten eski Lion'dan falan mı bahsediyorsun. Genişletmek için tıkla... Evet. Lion gibi.
yusufklncc dedi: Neden böyle bir şey yapmak istiyorsun? Zaten eski Lion'dan falan mı bahsediyorsun. Genişletmek için tıkla... Evet. Lion gibi.
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.891 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 14 Nisan 2022 #4 GitHub - CreativeUsern/MacOS-Lion-Theme Contribute to CreativeUsern/MacOS-Lion-Theme development by creating an account on GitHub. github.com Böyle bir şey var ancak nasıl kullanıldığı hakkında bilgim yok.
GitHub - CreativeUsern/MacOS-Lion-Theme Contribute to CreativeUsern/MacOS-Lion-Theme development by creating an account on GitHub. github.com Böyle bir şey var ancak nasıl kullanıldığı hakkında bilgim yok.
Heiwa9 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.338 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2022 #5 yusufklncc dedi: GitHub - CreativeUsern/MacOS-Lion-Theme Contribute to CreativeUsern/MacOS-Lion-Theme development by creating an account on GitHub. github.com Böyle bir şey var ancak nasıl kullanıldığı hakkında bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Bende anlamadım nasıl kullanıldığını.
yusufklncc dedi: GitHub - CreativeUsern/MacOS-Lion-Theme Contribute to CreativeUsern/MacOS-Lion-Theme development by creating an account on GitHub. github.com Böyle bir şey var ancak nasıl kullanıldığı hakkında bilgim yok. Genişletmek için tıkla... Bende anlamadım nasıl kullanıldığını.