Çözüldü MacOS High Sierra ile PUBG Oynanır mı?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yunus doğruu

Megapat
Daha fazla  
Merhaba. Başlıkta belirttiğim işletim sistemi oyun oynatır mı? Bende Asus P5KPL AM SE anakart var. 4 GB RAM destekliyor fakat bu işletim sistemini kurunca 8 GB 4+4 RAM'i görüyor sistem. Bu nedenle bu sistemi bilgisayara kurmayı düşünüyorum. Merak ettiğim oyun PUBG. Bu oyunu bu işletim sistemiyle açabilir miyim? Teşekkürler.

İntel destekli 4GB DDR2 bulmanız zor piyasadakiler 32 çip AMD destekliyor. O anakart G31 Chipset max. 4GB desteği var. İşletim sistemi ile 4+4 taksanız bile algılayacağını sanmıyorum.

Deneyen birinin videosunu izledim adamla iletişime geçtim farklı bir marka RAM kullanıp çalıştırmıș. Sorun şu Windows 8 GB RAM'i 4 görüyor. Fakat macOS sistem yüklenince sistem 8 GB RAM kabul etti. Benim asıl sorunum şu, bu işletim sisteminde Windows gibi oyun oynayabilir miyim? PUBG için düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Malesef, bence oyun için Windows daha iyi.
Hocam bende Windows daha iyi diye düşünüyorum fakat sistemim eski. MacOS kurmamdaki amaç windows ayni anakarta 4, MacOS ise 8 GB destek vermesi. Merak ettiğim tek şey PUBG oyununu MacOS isletim sisteminde oynayabilir miyim oynayamaz mıyım?
Yok mu kimse ya? MacOS kullanan biri yok mu?

Son düzenleme:
Oynayamazsın. Oyunun daha dahili olarak macOS desteği yok hala senin aklında ki soru RAM 8 GB olunca oynayabilir miyim ? Hayır oynayamazsın.
Aklımdaki soru tam olarak başlıkta yazıyor kardeşim :) macOS ile oynanır mı oynanmaz mı sorusu. Cevabın için teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı