Bağlantıdaki konudan kurulum imajını indirdim. Gerekli Config dosyasını seçtim. USB'yi Boot edince karşıma OCS: Failed to parse data field as value with type and <NTM1MzQ0NTQ> contents, context diye bir yazı çıkıyor. Sorun neden kaynaklı olabilir?
ASUS P8P67-M
i3-3220
DDR3 8 GB RAM.
Gigabyte GTX 1060.
Evet. Desktop Ivy Bridge config dosyasının ismini config.plist olarak değiştirdim. Boot ettiğimde OCS: Failed to parse data field as value with type and <NTM1MzQ0NTQ> contents, context diye bir yazı çıkıyor.
Anakart'ın üzerinde dahili ekran kartı çıkışı yok. Görüntüyü direkt olarak 1060'dan alıyorum. BIOS'da da göremedim dahili ekran kartı ile ilgili bir seçenek.
OSC: No schema for SetApfsTrimTimeout at 16 index, context <Quirks> OSC: No schema for LauncherOption at 3 index, context <Boot> OSC: No schema for LauncherPath at 4 index, context <Boot> OSC: No schema for MaxBIOSVersion at 1 index, context <Generic> OSC: No schema for UseRawUuidEncoding at 7 index, context <PlatformInfo> OSC: No schema for DisableSecurtyPolicy at 0 index, context <Quirks> OC: Driver HfsPlusLegacy.efi at cannot be found! Halting on critical error