Kainny Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 961 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek gabenin öz oğlu 29 Kasım 2022 #21 Kleyn dedi: İmaj değişikliği yapmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Yolladığınız klasörü EFI klasörüyle değiştireceğim, configi değiştirip çalıştıracağım. Değil mi?
Kleyn dedi: İmaj değişikliği yapmanıza gerek yok. Genişletmek için tıkla... Tamamdır. Yolladığınız klasörü EFI klasörüyle değiştireceğim, configi değiştirip çalıştıracağım. Değil mi?
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #22 Kainny dedi: Tamamdır. Yolladığınız klasörü EFI klasörüyle değiştireceğim, configi değiştirip çalıştıracağım. Değil mi? Genişletmek için tıkla... Config değiştirmenize gerek yok.
Kainny dedi: Tamamdır. Yolladığınız klasörü EFI klasörüyle değiştireceğim, configi değiştirip çalıştıracağım. Değil mi? Genişletmek için tıkla... Config değiştirmenize gerek yok.
Kainny Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 961 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek gabenin öz oğlu 29 Kasım 2022 #23 Kleyn dedi: Config değiştirmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Bekliyorum. Teşekkürler.
Kleyn dedi: Config değiştirmenize gerek yok. Genişletmek için tıkla... Anladım hocam. Bekliyorum. Teşekkürler.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #24 Kainny dedi: Anladım hocam. Bekliyorum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Deneyelim. clover EFI denemesi.zip
Kainny dedi: Anladım hocam. Bekliyorum. Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Deneyelim. clover EFI denemesi.zip
Kainny Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 961 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek gabenin öz oğlu 29 Kasım 2022 #25 Kleyn dedi: Deneyelim. clover EFI denemesi.zip Genişletmek için tıkla... Sonucu yazacağım. Ne yapayım?
Kleyn dedi: Deneyelim. clover EFI denemesi.zip Genişletmek için tıkla... Sonucu yazacağım. Ne yapayım?
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #26 Kainny dedi: Sonucu yazacağım. Eki Görüntüle 1588268 Ne yapayım? Genişletmek için tıkla... Önceki EFI klasörünü silmediniz mi?
Kainny dedi: Sonucu yazacağım. Eki Görüntüle 1588268 Ne yapayım? Genişletmek için tıkla... Önceki EFI klasörünü silmediniz mi?
Kainny Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 961 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek gabenin öz oğlu 29 Kasım 2022 #27 Kleyn dedi: Önceki EFI klasörünü silmediniz mi? Genişletmek için tıkla... Sildim. Boot adında bir dosya olduğu için kopyalayamıyorum.
Kleyn dedi: Önceki EFI klasörünü silmediniz mi? Genişletmek için tıkla... Sildim. Boot adında bir dosya olduğu için kopyalayamıyorum.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #28 Kainny dedi: Sildim. Boot adında bir dosya olduğu için kopyalayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Direkt olarak EFI adlı klasörü atıyorsunuz değil mi?
Kainny dedi: Sildim. Boot adında bir dosya olduğu için kopyalayamıyorum. Genişletmek için tıkla... Direkt olarak EFI adlı klasörü atıyorsunuz değil mi?
Kainny Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 961 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek gabenin öz oğlu 29 Kasım 2022 #29 Kleyn dedi: Direkt olarak EFI adlı klasörü atıyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır içindekileri. Kafam karışmış. Şimdi deneyeyim. BOOT FAIL! hatası alıyorum. Son düzenleme: 29 Kasım 2022
Kleyn dedi: Direkt olarak EFI adlı klasörü atıyorsunuz değil mi? Genişletmek için tıkla... Hayır içindekileri. Kafam karışmış. Şimdi deneyeyim. BOOT FAIL! hatası alıyorum.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #30 Kainny dedi: Hayır içindekileri. Kafam karışmış. Şimdi deneyeyim. BOOT FAIL! Hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... USB'de ki her şeyi siliniz. Ardından EFI'yi tekrar atınız.
Kainny dedi: Hayır içindekileri. Kafam karışmış. Şimdi deneyeyim. BOOT FAIL! Hatası alıyorum. Genişletmek için tıkla... USB'de ki her şeyi siliniz. Ardından EFI'yi tekrar atınız.