Kainny Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 961 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek gabenin öz oğlu 29 Kasım 2022 #41 Hangi şekilde?
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #42 Kainny dedi: High Sierra Hackintosh Zone diye bir şey yükledim. Sizin configinizle birleştirip deneyeceğim. Edit: Güncel olmadığı için vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Bu şeklide deneyeceğinizi söylemiştiniz.
Kainny dedi: High Sierra Hackintosh Zone diye bir şey yükledim. Sizin configinizle birleştirip deneyeceğim. Edit: Güncel olmadığı için vazgeçtim. Genişletmek için tıkla... Bu şeklide deneyeceğinizi söylemiştiniz.
Kainny Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 961 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek gabenin öz oğlu 29 Kasım 2022 #43 Kleyn dedi: Bu şeklide deneyeceğinizi söylemiştiniz. Genişletmek için tıkla... Henüz denemedim. Sizi bekliyordum.
Kleyn dedi: Bu şeklide deneyeceğinizi söylemiştiniz. Genişletmek için tıkla... Henüz denemedim. Sizi bekliyordum.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Kasım 2022 #44 Kainny dedi: Henüz denemedim. Sizi bekliyordum. Genişletmek için tıkla... Eğer hata alırsanız. Hata aldığınız Config'i silin bu Config'i atın. clover config.plist.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Durum nedir? Son düzenleme: 29 Kasım 2022
Kainny dedi: Henüz denemedim. Sizi bekliyordum. Genişletmek için tıkla... Eğer hata alırsanız. Hata aldığınız Config'i silin bu Config'i atın. clover config.plist.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Durum nedir?
Kainny Hectopat Katılım 16 Mart 2020 Mesajlar 961 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek gabenin öz oğlu 29 Kasım 2022 #45 Kleyn dedi: Eğer hata alırsanız. Hata aldığınız Config'i silin bu Config'i atın. clover config.plist.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Durum nedir? Genişletmek için tıkla... Sol üstte alt tire. Sanırım son bir şeyler deneyip başaramazsam El Capitan deneyeceğim.
Kleyn dedi: Eğer hata alırsanız. Hata aldığınız Config'i silin bu Config'i atın. clover config.plist.zip Görüntüle ve Yandex Disk'ten indir disk.yandex.com.tr Durum nedir? Genişletmek için tıkla... Sol üstte alt tire. Sanırım son bir şeyler deneyip başaramazsam El Capitan deneyeceğim.