Merhaba. 2 gündür bilgisayarıma macOS High Sierra kurulumu yapmaya çalışıyorum ancak başaramıyorum. Giflerdede olduğu gibi sürekli çöküyor veya hatayı veriyor.
Arka USB ön USB hepsini denedim ancak çalışmıyor çok kullanmak istediğim bir işletim sistemi. Ancak yapamıyorum.
High Sierra biraz fazla yüksek Athlon için, birkaç kişi Yosemite kurulumunu başarmış ancak o kadar eski bir CPU'ya destek sağlayacak birisini bulmanız zor. High Sİerra bile çok eskiyken yosemite gibi dinozor işletim sistemlerini yüklemeye gerek yok çünkü güncelleme gelmiyor ve bütün uygulamalar eski sürümde. Windows 8.1 ya da Linux Distrolarıyla yolunuza devam edin.
High Sierra biraz fazla yüksek Athlon için, birkaç kişi Yosemite kurulumunu başarmış ancak o kadar eski bir CPU'ya destek sağlayacak birisini bulmanız zor. High Sİerra bile çok eskiyken yosemite gibi dinozor işletim sistemlerini yüklemeye gerek yok çünkü güncelleme gelmiyor ve bütün uygulamalar eski sürümde. Windows 8.1 ya da Linux Distrolarıyla yolunuza devam edin.
En yeni kullanabileceğiniz Yosemite ancak hem Yosemite çok eski bir sürüm hem de Apple uygulama güncellemesini çok uzun zamandır kestiği için çoğu uygulama ya çok eski sürümde ya da hiç yüklenmiyor. Açıkçası tek önerim kurmamanız. iTunes ve iCloud işlemlerini Windows PC üzerinden de rahatlıkla yaparsınız zaten. Sadece FaceTime, iMessage gibi özellikler olmaz.
En yeni kullanabileceğiniz Yosemite ancak hem Yosemite çok eski bir sürüm hem de Apple uygulama güncellemesini çok uzun zamandır kestiği için çoğu uygulama ya çok eski sürümde ya da hiç yüklenmiyor. Açıkçası tek önerim kurmamanız. iTunes ve iCloud işlemlerini Windows PC üzerinden de rahatlıkla yaparsınız zaten. Sadece FaceTime, iMessage gibi özellikler olmaz.
Ozaman yosemite serüvenine gireceğim gibi gözüküyor.
açıkçası sadece kullanmak gezmek için birde Elimde bir iphone var onunla ilgili projelerim olduğu için dmg uzantılı dosyaları mac os da açmak ayrıca hem bi denemiş olmak için indirmek istiyodum. Dediğinizi deneyeceğim yosemite...
Hayır, siz Windows olan bir cihazdan kuruyorsunuz. Windows'tan yapmalısınız. Size verdiğim link sadece MacOS'in nasıl kurulduğunu gösteriyor Linux , Windows vs. değil.
Başkalarının EFI'larını kullanmayın, kendi yaptığınız en iyisidir.