macOS High Sierra reset ve uyarı simgesi hatası

C H R O N I C

Decapat
Daha fazla  
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
Barracuda 1 TB
Ekran kartı
HD 6570
Anakart
GF2A55M-DS2 rev 3
İşlemci
Athlon x4 740
Merhaba. 2 gündür bilgisayarıma macOS High Sierra kurulumu yapmaya çalışıyorum ancak başaramıyorum. Giflerdede olduğu gibi sürekli çöküyor veya hatayı veriyor.
Arka USB ön USB hepsini denedim ancak çalışmıyor çok kullanmak istediğim bir işletim sistemi. Ancak yapamıyorum.

Dosya Ekleri

• Macçökme.gif
    568,5 KB · Görüntüleme: 38
Son düzenleyen: Moderatör:
High Sierra biraz fazla yüksek Athlon için, birkaç kişi Yosemite kurulumunu başarmış ancak o kadar eski bir CPU'ya destek sağlayacak birisini bulmanız zor. High Sİerra bile çok eskiyken yosemite gibi dinozor işletim sistemlerini yüklemeye gerek yok çünkü güncelleme gelmiyor ve bütün uygulamalar eski sürümde. Windows 8.1 ya da Linux Distrolarıyla yolunuza devam edin.

hocam windows 10 kullanıyorum altif olarak çook çok memnunum

sadece birkaç iphone işlerimden dolayı macos kurmam gerekli

hocam bu sisteme mac os öneriniz varmıdır peki

Son düzenleme:
hocam windows 10 kullanıyorum altif olarak çook çok memnunum

sadece birkaç iphone işlerimden dolayı macos kurmam gerekli

hocam bu sisteme mac os öneriniz varmıdır peki
En yeni kullanabileceğiniz Yosemite ancak hem Yosemite çok eski bir sürüm hem de Apple uygulama güncellemesini çok uzun zamandır kestiği için çoğu uygulama ya çok eski sürümde ya da hiç yüklenmiyor. Açıkçası tek önerim kurmamanız. iTunes ve iCloud işlemlerini Windows PC üzerinden de rahatlıkla yaparsınız zaten. Sadece FaceTime, iMessage gibi özellikler olmaz.

Ozaman yosemite serüvenine gireceğim gibi gözüküyor.
açıkçası sadece kullanmak gezmek için birde Elimde bir iphone var onunla ilgili projelerim olduğu için dmg uzantılı dosyaları mac os da açmak ayrıca hem bi denemiş olmak için indirmek istiyodum. Dediğinizi deneyeceğim yosemite...

nasıl atacağım hocam pek bir bilgim yok

Eki Görüntüle 1472807

config dosyası nerede tam olarak
Siz EFI dosyasını kendiniz hazırlamadınız mı?

buradan her şeyi takip edin. Kernel Patch kısmında

buradaki patch'i kullanın.

Siz EFI dosyasını kendiniz hazırlamadınız mı?
hayır hocam enes in attığı efi yi kullandım

usb creation kısmından mac os olan bölümü mü yapmam gerekiyor

Son düzenleme:
hayır hocam enes in attığı efi yi kullandım

usb creation kısmından mac os olan bölümü mü yapmam gerekiyor
Hayır, siz Windows olan bir cihazdan kuruyorsunuz. Windows'tan yapmalısınız. Size verdiğim link sadece MacOS'in nasıl kurulduğunu gösteriyor Linux , Windows vs. değil.

Başkalarının EFI'larını kullanmayın, kendi yaptığınız en iyisidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…