lisa Hectopat Katılım 14 Ekim 2013 Mesajlar 87 28 Eylül 2017 #1 Öncelikle rehberi hazırlayan arkadaşların emeğine sağlık. Kurulumu tamamladıktan sonra login ekranında siyah ekran karşılıyor beni. Bir çözüm bulamadım. Birkaç yöntem denedim ama sonuç maalesef olumsuz. Denediğim yöntemler; Smbios kimlikleri denemek. İnject İnteli kapatmak. nv_disable=1 yapmak. Donanım Özellikleri: 2,8 GHz Intel Core 2 Duo ATI Radeon EAH 5570 1 GB Ekran Kartı 4 GB Kingston 1600 MHz DDR3 RAM 500 GB SATA 2 HDD
Öncelikle rehberi hazırlayan arkadaşların emeğine sağlık. Kurulumu tamamladıktan sonra login ekranında siyah ekran karşılıyor beni. Bir çözüm bulamadım. Birkaç yöntem denedim ama sonuç maalesef olumsuz. Denediğim yöntemler; Smbios kimlikleri denemek. İnject İnteli kapatmak. nv_disable=1 yapmak. Donanım Özellikleri: 2,8 GHz Intel Core 2 Duo ATI Radeon EAH 5570 1 GB Ekran Kartı 4 GB Kingston 1600 MHz DDR3 RAM 500 GB SATA 2 HDD
P parrhesia Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 1.685 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Eylül 2017 #2 Ekran kartınıza ait ig-platform id veya fake id girerek deneyin. SMBIOS kimliğini ayarlayın, apfs.efi sürücünü Clover içine atın.
Ekran kartınıza ait ig-platform id veya fake id girerek deneyin. SMBIOS kimliğini ayarlayın, apfs.efi sürücünü Clover içine atın.
maestra Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Şubat 2014 Mesajlar 1.544 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Music Producer | Hasan Çiyiltepe 5 Ekim 2017 #3 Doğrudan macOS High Sierra'ya güncelleme