LOLTA55 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 203 Yer Aincrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #1 Merhaba arkadaşlar. Sistemim R7 240, Q9550, 4 GB RAM. Bu sisteme macOS Sierra kurmak istiyorum. MacOS'ta Radeon Software programı kurulabiliyor mu, teşekkürler.
Merhaba arkadaşlar. Sistemim R7 240, Q9550, 4 GB RAM. Bu sisteme macOS Sierra kurmak istiyorum. MacOS'ta Radeon Software programı kurulabiliyor mu, teşekkürler.
LOLTA55 Hectopat Katılım 14 Mayıs 2020 Mesajlar 203 Yer Aincrad Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Şubat 2021 #3 Gchould dedi: Denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Yani bilmiyorum, ilk defa yüklüyeceğim. Benim monitörde sıkıntı var o yüzden AMD'nin programından renk doygunluk ayarlarını yapıyorum. MacOS'ta böyle bir program varsa iyi olurdu.
Gchould dedi: Denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Yani bilmiyorum, ilk defa yüklüyeceğim. Benim monitörde sıkıntı var o yüzden AMD'nin programından renk doygunluk ayarlarını yapıyorum. MacOS'ta böyle bir program varsa iyi olurdu.
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 12 Şubat 2021 #4 MacOS'un kendisinde özelleştirme deneyebilirsin Ekran kısmından. Sierra deneyebilirsin. Radeon Software kullanamazsın.
MacOS'un kendisinde özelleştirme deneyebilirsin Ekran kısmından. Sierra deneyebilirsin. Radeon Software kullanamazsın.