poyrazcosgun Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #1 MacBook Air 2011'ime internetten Nox emülatorü indirdim fakat %99'da kaldı. Çözüm önerisi olan var mı ya da BlueStacks dışında emülatör önerecek olan? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2021
MacBook Air 2011'ime internetten Nox emülatorü indirdim fakat %99'da kaldı. Çözüm önerisi olan var mı ya da BlueStacks dışında emülatör önerecek olan?
lewo Kilopat Katılım 19 Aralık 2016 Mesajlar 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #2 Selamlar neredeyse hepsini denedim paralı olanları bile aldım sonra tabi iade ettim. Ne yazki ki istediğimi vermedi. PUBG. oynamak istedik hevesimiz kursağımız da kaldı
Selamlar neredeyse hepsini denedim paralı olanları bile aldım sonra tabi iade ettim. Ne yazki ki istediğimi vermedi. PUBG. oynamak istedik hevesimiz kursağımız da kaldı
Hz.futureorkun Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2013 Mesajlar 1.152 Makaleler 1 Çözümler 5 6 Ocak 2021 #3 poyrazcosgun dedi: MacBook Air 2011'ime internetten Nox emülatorü indirdim fakat %99'da kaldı. Çözüm önerisi olan var mı ya da BlueStacks dışında emülatör önerecek olan? Genişletmek için tıkla... BlueStacks en iyisidir. Neden karşısınız.
poyrazcosgun dedi: MacBook Air 2011'ime internetten Nox emülatorü indirdim fakat %99'da kaldı. Çözüm önerisi olan var mı ya da BlueStacks dışında emülatör önerecek olan? Genişletmek için tıkla... BlueStacks en iyisidir. Neden karşısınız.
S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 7 Ocak 2021 #4 Hz.futureorkun dedi: BlueStacks en iyisidir. Neden karşısınız? Genişletmek için tıkla... Aksine en yavaşı. MEmu öneririm. Olmazsa VMware içine Phoenix OS kurabilirsiniz.
Hz.futureorkun dedi: BlueStacks en iyisidir. Neden karşısınız? Genişletmek için tıkla... Aksine en yavaşı. MEmu öneririm. Olmazsa VMware içine Phoenix OS kurabilirsiniz.
poyrazcosgun Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2021 #5 Samotne Ciasteczka dedi: Aksine en yavaşı. MEmu öneririm. Olmazsa VMware içine Phoenix OS kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler en yakın zamanda deneyeceğim Hz.futureorkun dedi: BlueStacks en iyisidir. Neden karşısınız. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi çok yavaş ve mac bilgisayarlarda hiç ayarı yok Samotne Ciasteczka dedi: Aksine en yavaşı. MEmu öneririm. Olmazsa VMware içine Phoenix OS kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... MEmu ya baktım faka kendi sitesinden indirince exe dosyası indiriyor
Samotne Ciasteczka dedi: Aksine en yavaşı. MEmu öneririm. Olmazsa VMware içine Phoenix OS kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Teşekkürler en yakın zamanda deneyeceğim Hz.futureorkun dedi: BlueStacks en iyisidir. Neden karşısınız. Genişletmek için tıkla... Arkadaşın dediği gibi çok yavaş ve mac bilgisayarlarda hiç ayarı yok Samotne Ciasteczka dedi: Aksine en yavaşı. MEmu öneririm. Olmazsa VMware içine Phoenix OS kurabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... MEmu ya baktım faka kendi sitesinden indirince exe dosyası indiriyor