F FurkanKutlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 5 Aralık 2018 Mesajlar 3.567 Çözümler 11 23 Temmuz 2025 #1 Mac'te Discord vs. girebilmek için GoodbyeDPI alternatifi uygulama arıyorum ne önerirsiniz?
A Arda Keçeci Hectopat Katılım 24 Aralık 2022 Mesajlar 1.493 Çözümler 27 Yer İstanbul 25 Temmuz 2025 #2 FurkanKutlu dedi: Mac'te Discord vs. girebilmek için GoodbyeDPI alternatifi uygulama arıyorum ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... GitHub - renardozt/SpoofDPI-Turkiye: This version of Spoof DPI is configured for using in Turkiye. hocam çalışıyor MacOS'ta fakat çok da stabil değil. Uyarayım. MacOS'ta seçenekleriniz biraz sınırlı. Fakat kendimde denedim çalışıyordu rahatça.
FurkanKutlu dedi: Mac'te Discord vs. girebilmek için GoodbyeDPI alternatifi uygulama arıyorum ne önerirsiniz? Genişletmek için tıkla... GitHub - renardozt/SpoofDPI-Turkiye: This version of Spoof DPI is configured for using in Turkiye. hocam çalışıyor MacOS'ta fakat çok da stabil değil. Uyarayım. MacOS'ta seçenekleriniz biraz sınırlı. Fakat kendimde denedim çalışıyordu rahatça.