FlyFlower Decapat Katılım 11 Haziran 2019 Mesajlar 2 7 Eylül 2019 #1 Arkadaşlar, ben Hackintosh kurdum. Şu anda sıkıntısız kullanmaktayım. Rufus gibi bir USB Boot programı arıyorum. Fakat Mac işletim sistem uzantılı bir USB Boot programı bulamadım. Bulan varsa yazabilir mi?
Arkadaşlar, ben Hackintosh kurdum. Şu anda sıkıntısız kullanmaktayım. Rufus gibi bir USB Boot programı arıyorum. Fakat Mac işletim sistem uzantılı bir USB Boot programı bulamadım. Bulan varsa yazabilir mi?
Nurettin ÖZEN Kilopat Katılım 15 Mayıs 2017 Mesajlar 40 Yer Konya/Ereğli Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Mühendisi 7 Eylül 2019 #2 balenaEtcher - Flash OS images to SD cards & USB drives A cross-platform tool to flash OS images onto SD cards and USB drives safely and easily. Free and open source for makers around the world. www.balena.io Kullanışlı bir program. Hackintosh kullandığım dönemde vazgeçilmezlerimdendi.
balenaEtcher - Flash OS images to SD cards & USB drives A cross-platform tool to flash OS images onto SD cards and USB drives safely and easily. Free and open source for makers around the world. www.balena.io Kullanışlı bir program. Hackintosh kullandığım dönemde vazgeçilmezlerimdendi.