Masaüstü sistemde kullanacağım. Çevirici örnek verebilir misiniz? Bir de native doğal destekli wifi-Bt adaptörler mevcut demişsiniz bu adaptörlerden tavsiye edebileceğiniz var mı uygun fiyatlı?

Elimde Atheros AR5B195 kart var acaba bunu masaüstü hackintosh sistemde çalıştırmak için linkteki ürünü alsam işimi görür mü?
TRY 20.55 23% İndirim | NoEnName_Null Yüksek Kaliteli Kablosuz Ağ Kartı WiFi Mini PCI-E Express PCI-E Adaptörü 2 Anten Harici PC

Son düzenleme:

Merhaba

Airdrop ile ilgili sorum olacaktı.
Kullandığım Wifi Kartım Atheros AR5B195 (US $4.5 |Bilgisayar ve Ofis'ten Ağ Kartları'de Kablosuz Dizüstü Bilgisayar Ağ Kartları Bluetooth Combo Kart Için Fit AR5B195 AR9002WB Wifi AR3011 BT3.0 Dizüstü Ağ Kartları VC981 P30 Aliexpress.com'da | Alibaba Grup)
Laptopa Mojave kurdum wifi ve bluetoot çalışıyor Fakat AirDrop sayfasında ara kapat seçenekleri mevcut değil
Airdrop nasıl kullanabilirim?

@NorthChuck
Fazla uzak değilse modem ile aranızda bulunan mesafe Asus Nano N10 yeterlidir.
Ben şimdi sizin yayınladığınız Mojave sürümünü indirdim ve kurdum. Şimdi mağazadan gidip N10 alıp USB portundan taksam herhangi sorun olmadan direk kullanabilecek miyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Güncel olarak tak ve çalışsın şekilde Catalina'da çalışacak Wi-Fi kart önerir misiniz? Tşkkrler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…