AR9280 pci-e kart aldım. Çin'den kullanılmış sanırım. 12 dolara aldım. Direk görüyor. Herhangi bir driver falan kurmama gerek kalmıyor.

Bimeks'te şu Netis WF2120 USB Adaptör var. Chipseti RTL8188CUS. iAtkos ML2 için bunu almayı düşünüyorum. Forumda ve Googleda arattım RTL8188CUS uyumluymuş fiyatıda 25 TL olarak uygun geldi bana. Ama benim aradığım kext falan ile uğraşmadan direk kurulumda tanıması, bu chipsetli wifi kullanan var mı aranızda yarın öbür gün yükseltme yaptığımda sıkıntı çıkarır mı sizce.

Bimeks ürün linki : Netis WF2120 150 Mbps Kablosuz Nano Adaptör Fiyatı ve Özellikleri | Bimeks

Hocam bence Kemal abimizin önermiş olduğu Asus N10 Usb Adaptörü satın al. Ben aldım ve gayet güzel çalışıyor. Kext felan derdi de yok.

Hocam bence Kemal abimizin önermiş olduğu Asus N10 Usb Adaptörü satın al. Ben aldım ve gayet güzel çalışıyor. Kext felan derdi de yok.

Onu gördüm çoğu kişi tavsiye etmiş ama 40 TL olarak gördüm. Mac OS deneme amaçlı kullanacağım yani alışırsam direk gerçek Apple almayı düşünüyorum alışamazsam Windows 10'da duracağım. Gerçi şuan Elementary OS gördüm sanal olarak onu deneyeceğim hoşuma giderse bir süre onu kullanırım.

Mesajın için teşekkür ederim.

Edit: Şimdi baktım Asus N10 USB'nin chipset RTL8188SU benim almak istediğim RTL8188CSU. Arada ki fark nedir bilmiyorum ama sıkıntı çıkacağını sanmıyorum. Kurulumu tamamen yapınca başarılı kurulumlar arasında ekleyeceğim. Acer 5738Z

2. Edit : Adaptörün kendi sitesinde Mac driverı var. Alıp denemedim bu akşam gideceğim alınca tekrar yazarım. Wifi USB alacaklar için tavsiyem şimdilik.

netis WF2120 150Mbps Wireless N Nano USB Adapter

Merhabalar.
"Killer 1202 WI-FI Yongası" Mac OS ile uyumlu mudur?
Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.

Sizden haber bekliyorum. Duruma göre netis ya da Asus alacağım.

Merhaba hackintosh kullandığım zamanlarda almış olduğum AzureWave Broadcom BCM94352HMB/BCM94352 model wifi kartı bulunmaktadır. Hackintosh üzerinde airdrop ve handoff sorunsuz çalışmaktadır bu kart ile şuan macbook pro kullandığımdan ihtiyacım kalmamıştır. İlgilenen arkadaş olursa satılıktır. Fiyatı 100 TL.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…