Hocam merhabalar sistemime Mac OS Mojave kurmayı düşünüyorum. Kablosuz ağ bağdaştırıcım Intel Dual Band Wireless-AC 7265, bu modül Mac Os ile uyumlu mudur? Bir diğer sorum ise şu anda Mac OS Mojave indirme bağlantılarınız ile ilgili bir sorun var, indirme sınırına ulaşılmış bununla ilgili bir çözüm öneriniz var mıdır?

İntelin bütün modelleri uyumsuz

Hem Windows hem AMD anakart icin uyumlu, hemde macOS için uyumlu Wifi+bluetooth PCI kart arıoyrum. Önerileriniz var mı?
Asus Ac55bt modelini buldum hem Wifi, hem Bluetooth var fakat sanırım macOS desteklemiyormus.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hem Windows hem AMD anakart icin uyumlu, hemde macOS için uyumlu Wifi+bluetooth PCI kart arıoyrum. Önerileriniz var mı?
Asus Ac55bt modelini buldum hem Wifi, hem Bluetooth var fakat sanırım macOS desteklemiyormus.
Azurewave aw-ce123h modeli Broadcom chipli bluetooth-wifi kartı hem windows hemde macOS destekliyor. Benim sistemimde aktif olarak kullanıyorum. Çok memnunum. İmzamda bulunan wifi kartı.

Azurewave aw-ce123h modeli Broadcom chipli bluetooth-wifi kartı hem windows hemde macOS destekliyor. Benim sistemimde aktif olarak kullanıyorum. Çok memnunum. İmzamda bulunan wifi kartı.
Hocam bahsettiğiniz kart ile Airdrop, Handoff, telefonla görüşme, magic mouse ve wireless klavye vb. özellikler kullanılabiliyor mu? Bir de ben bu kartı masaüstü sistemde kullanmak için adaptör mü almam lazım? Ne diye aramam lazım?
Eski hackintosh sistemlerimde kullandığım kartların içinden Atheros AR5B195 isimli bir kart buldum. Bunu masaüstü sistemde nasıl kullanabilirim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Airdrop, Handoff, telefon görüşme, Magic Mouse kullanılıyor bizzat denedim ve halen kullanmaktayım. Wireless klavye henüz denemedim ancak onda da bir problem çıkacağını sanmıyorum.
Masaüstü sistemler için bildiğim kadarıyla çevirici alman gerekir ancak masaüstünde kullanacaksan çevirici kullanmadan sisteme takabileceğin native doğal destekli wifi-Bt adaptörler mevcut.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…