Mosleman Hectopat Katılım 6 Ekim 2019 Mesajlar 119 16 Ağustos 2023 #1 Snap camera kaldırıldı birkaç ay önce. Fakat yine de macOS üzerinden kullananlar görüyorum. Bunu nasıl yapıyorla? R bulamadım bir türlü. Bana yardımcı olursanız size minnettar olurum. Gerçekten benim için çok önemli.
Snap camera kaldırıldı birkaç ay önce. Fakat yine de macOS üzerinden kullananlar görüyorum. Bunu nasıl yapıyorla? R bulamadım bir türlü. Bana yardımcı olursanız size minnettar olurum. Gerçekten benim için çok önemli.
Tsukasa Hectopat Katılım 11 Mayıs 2020 Mesajlar 416 Çözümler 3 Daha fazla Sistem Özellikleri AMD Ryzen 5 5625U RTX 3050 Mobile GPU + RTX 3070TI Desktop GPU 16 GB RAM Cinsiyet Erkek 16 Ağustos 2023 #2 Snap camera'nın sunucuları kapandığı için kullanamıyorsunuz (sanırım 23 hazirandaydı) bunun için bir video buldum bunu kullanabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Snap camera'nın sunucuları kapandığı için kullanamıyorsunuz (sanırım 23 hazirandaydı) bunun için bir video buldum bunu kullanabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et