A ayıbogan00 Femtopat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #1 Yeni PC aldım. Kurulum yapacak başka PC yok yardım edin. MacOS'dan nasıl yapabilirim Rufus'u?
Maomao Kilopat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 4.956 Makaleler 18 Çözümler 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #2 Ventoy yazılımının Mac halini indirip USB'ye yazdırın ardından ISO'yu içine atın.
A ayıbogan00 Femtopat Katılım 3 Ekim 2024 Mesajlar 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #3 Maomao dedi: Ventoy yazılımının Mac halini indirip USB'ye yazdırın ardından ISO'yu içine atın. Genişletmek için tıkla... Mac halini bulamadım link var mı?
Maomao dedi: Ventoy yazılımının Mac halini indirip USB'ye yazdırın ardından ISO'yu içine atın. Genişletmek için tıkla... Mac halini bulamadım link var mı?
Maomao Kilopat Tux Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 4.956 Makaleler 18 Çözümler 220 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2024 #4 Kaldırılmış galiba, balenaEtcher ile deneyin. balenaEtcher - Flash OS images to SD cards & USB drives A cross-platform tool to flash OS images onto SD cards and USB drives safely and easily. Free and open source for makers around the world. etcher.balena.io
Kaldırılmış galiba, balenaEtcher ile deneyin. balenaEtcher - Flash OS images to SD cards & USB drives A cross-platform tool to flash OS images onto SD cards and USB drives safely and easily. Free and open source for makers around the world. etcher.balena.io