macOS Intel i5 10300H sistemde ekran kartı nasıl tanıtılır?

Ekran kartı tanıtma işini yapamadım.

Ekran kartını bir şekilde çözdüm gayet akıcı halde ama ses kartını ne yaparsam yapayım tanıtamadım.

Ekran kartını bir şekilde çözdüm gayet akıcı halde ama ses kartını ne yaparsam yapayım tanıtamadım.

Sesi tanıtmak için burayı inceleyin.

Siz'de forum kültürü yok. Çözümü alın kaçın veya bir şekilde halledip zahmet edip diğer kullanıcılar açısından zahmet edip nasıl yaptığınızı söylemeyin.

Problemleriniz ile başbaşasınız.

Siz'de forum kültürü yok. Çözümü alın kaçın veya bir şekilde halledip zahmet edip diğer kullanıcılar açısından zahmet edip nasıl yaptığınızı söylemeyin.

Problemleriniz ile başbaşasınız.

Sorunları elimden geldiğince çözüp sağlıklı bir işletime sahip olursam, i5 10300H için iGPU ekran kartının nasıl tanıtılacağına dair bir bilgilendirme eklerim.

Alcid = 3 komutunu girip denediniz mi?

alcid = 28 ile reboot atınca ses kartını tanıttım ama bu sefer de sistemi kapatıp tekrar açtığımda verbose ekranından sonra siyah ekranla başbaşa kalıyorum.

Ekran kartı tanıtma işini yapamadım.
Devices kısmının alt tarafında bulunan, "List of PCI Devices" kısmından "VGA compatible controller" seçeneğini seçerek Device ekliyoruz, Key kısmına eklemeler yaparak görselde sunmuş olduğum ayarları kullanarak ekran kartını tanıtıyoruz arından kaydedip reboot atıyoruz.

Not: Görseldeki ayarlar İntel i5 10300H iGpu'su için geçerlidir

Dosya Ekleri

• Ekran Resmi 2025-08-31 02.15.46.png
    Ekran Resmi 2025-08-31 02.15.46.png
    417,6 KB · Görüntüleme: 22
Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı