macOS işletim sisteminde GoodbyeDPI nasıl kullanılır?

nwphem

Centipat
Daha fazla  
macOS işletim sistemi kullanıyorum ve Discord'a girebilmek için GoodbyeDPI dosyalarını çalıştıramıyorum. Terminal de çalıştırmayı denediğimde yönetici olarak çalıştırmamı söylüyor fakat macOS işletim sisteminde böyle bir şey yok. Superonline kullanıcı olduğum için DPI işini yapabilmem gerekiyor. Çözümü var mıdır? Teşekkürler...

Warp neden denemiyorsun ?
Arkadaş ile bende aynı sorunu paylaşıyorum ancak benim durumum bir tık daha farklı çünkü ben Üniversite kampüsünün internetini kullanıyorum ve bu dns ya da VPN gibi seçenekler için hizmet vermiyor. SpoofyDPI kurdum hem hazır olarak hem de terminal üzerinden kendim yazarak ama yine de olmadı. GoodbyeDPI'ı nasıl kurarım herhangi bir fikriniz var mı?

macOS olan kısmının üstüne tıkla ve indir zipten çıkart ardından macOS klasörüne gir ve çalıştır

Hocam bunu indirdim ve güvenlik duvarını açtım ancak uygulamayı her çalıştırmayı denediğimde hata verip hata dokümanını listeliyor. Şimdi tekrar indiriyorum ve eğer yine olmaz ise lütfen bilginiz var ise tekrar iletişime geçin.

Dostum yükledikten sonra uygulama gibi gözükecek ama o aslında ZIP sağ tıkla arşivi gör de o content dosyasını masaüstüne sürükle sonra macOS klasöründen açmayı dene uyarı verecek ayarlara girip gizlilik ve güvenlikte en aşağı inip yine de aç de sonra tekrar uygulamayı aç.

Dediğin gibi yaptım ve oldu çok sağ ol. Şimdi bizim evdeyim burada zaten DNS ile giriyorum da yurtta Üni interneti ile yapabilecek miyim bakacağım. Çok sağ olun.

Bende iki yolda da hata veriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…