Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 8 Haziran 2019 #1 macOS'i kurdum fakat Legacy olarak kuruldu sanırım. Disk izlencelerinde de "GUID Bölüntü Haritası" seçeneği yoktu. Şu an EFI partitons kısmında hiçbir şey yok. USB'den boot etmemek için ne yapabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Haziran 2019
macOS'i kurdum fakat Legacy olarak kuruldu sanırım. Disk izlencelerinde de "GUID Bölüntü Haritası" seçeneği yoktu. Şu an EFI partitons kısmında hiçbir şey yok. USB'den boot etmemek için ne yapabilirim?
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.190 Makaleler 60 Çözümler 806 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Haziran 2019 #2 Terminale şu komutu yazıp görsel paylaşır mısın ? Diskutil list Ayrıca sistem bilgilerini belirt.
Kerem00 Gigapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Katılım 11 Mayıs 2018 Mesajlar 7.088 Makaleler 3 Çözümler 152 9 Haziran 2019 #3 claus dedi: Terminale şu komutu yazıp görsel paylaşır mısın ? Diskutil list Ayrıca sistem bilgilerini belirt. Genişletmek için tıkla... Hocam hallettim Clover Bootloader'i internetten indirip kurarak. Ama yine de ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Konu kilitlenebilir.
claus dedi: Terminale şu komutu yazıp görsel paylaşır mısın ? Diskutil list Ayrıca sistem bilgilerini belirt. Genişletmek için tıkla... Hocam hallettim Clover Bootloader'i internetten indirip kurarak. Ama yine de ilgilendiğiniz için teşekkür ederim. Konu kilitlenebilir.