macOS kadar iyi animasyonları olan bir Linux işletim sistemi

Ark_Us

Megapat
Makaleler
1
Herkese merhaba.

macOS kadar iyi animasyonları olan bir Linux işletim sistemi var mı?

Muhtemelen "animasyon derken?" diye bir soru gelecektir şöyle anlatmaya çalışayım macOS YouTube üzerinden bir içerik izlerken tam ekran boyutuna tıkladığınız zaman hoş bir animasyon ile tam ekran oluyor, animasyonlardan kastım bu diyebilirim.

Note: PC macOS Catalina kurabiliyor ama çok meşakatli Linux'un kurulumu bir tık daha kolay oluyor.

Her Linux dağıtımını MacOS'a benzetebilirsiniz. Herhangi bir dağıtım olur ama istediğiniz animasyonlar için KDE öneririm. En iyi özelleştirilen DE'lerden biridir.

Herhangi bir Distro'yu macOS gibi yapabilirsiniz.

Animasyon masaustu ortamina bagli bir durum.
Guzel animasyonlari olan Cinnamon ortami var benim bildigim.

Elementary OS kullanabilirsin.

Her Linux dağıtımını MacOS'a benzetebilirsiniz. Herhangi bir dağıtım olur ama istediğiniz animasyonlar için KDE öneririm. En iyi özelleştirilen De'lerden biridir.

Daha fazla yarıntıya girmeniziz rica edeceğim KDE bir çekirdek türü mü?

Araştırma sornası.

Bir masaüstü ortamıymış muhtemelen Android işletim sistemlerindeki arayüz kavramıyla bire bir aynıdır diye düşünüyorum.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bunun gibi birçok vidyo bulabilirsiniz.

KDE, cinnamon gibi seyler masaustu orta midir?

Evet da yeni bir baktım bir masaüstü ortamı bilgisi var bu da muhtemelen Android işleitm sistemindeki arayüz kavramıyla bire bir aynı şey olduğunu düşünüyorum.

daha fazla yarıntıya girmeniziz rica edeceğim KDE bir çekirdek türü mü?
KDE bir masaüstü ortamıdır. Örnekle anlatacak olursak, Linuıx Mint dağıtımını Cinnamon, Mate, xfce gibi masaüstü ortamları ile indirip kurabilirsiniz. Her biri birbirinden farklı görünümler ve kaynak kullanımları sunacaktır ama kurduğunuz sistem Linux Mint olacaktır. Beğenmezseniz format atmadan farklı masaüstü ortamları kurup login ekranında istediğinizi seçerek oturumunuzu açabilirsiniz. Ufak çaplı bir araştırma ile masaüstü ortamlarına göz atabilir, sizin istekleriniz ve sisteminizin özellikleri doğrultusunda edinebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…