macOS kadar iyi animasyonları olan bir Linux işletim sistemi

Videodaki sistem Manjaro idi eğerki yanlış anlamaıdysa herhangi bir Linux kurum masaüstü ortamını KDE yükledikten sonra istenildigi gibi özelleştirebiliyor.
peki teşekkürler

Videodaki sistem Manjaro idi eğerki yanlış anlamaıdysa herhangi bir Linux kurum masaüstü ortamını KDE yükledikten sonra istenildigi gibi özelleştirebiliyor.
Aynen öyle hocam. Başlangıç için Kubuntu önerebilirim. Ubuntu dağıtımının KDE masaüstü olan versiyonudur.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Compiz, Linux Mint Xfce ve MATE ile varsayılan olarak kurulu geliyor. Masaüstü Ayarları aracı (mintdesktop) ile çok kolay biçimde etkinleştiriliyor. Compiz ile sallanan pencere, küp, diğer pencere efektleri kolayca oluşturulabilir.

Her Linux dağıtımını MacOS'a benzetebilirsiniz. Herhangi bir dağıtım olur ama istediğiniz animasyonlar için KDE öneririm. En iyi özelleştirilen De'lerden biridir.

Bu aralar KDE gözüme iyi görünmeye başlıyor KDE'nin uygulamalarını Android'de kullanabiliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…