Erishtee Femtopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #1 macOS için kext dosyalarını nereden bulabilirim? Wi-Fi, BT, touchpad, ses, mikrofon çalışmıyor. Kextlerini nereden bulabilirim? Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ekim 2022
macOS için kext dosyalarını nereden bulabilirim? Wi-Fi, BT, touchpad, ses, mikrofon çalışmıyor. Kextlerini nereden bulabilirim?
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #2 Erishtee dedi: macOS için kext dosyalarını nereden bulabilirim? Wi-Fi, BT, touchpad, ses, mikrofon çalışmıyor. Kextlerini nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Wi-Fi ve Touchpad'in modelini paylaşın. Ses ve mikrofon için AppleALC yeterli olur sadece Alcid'i uygun bir alcid seçmeniz gerek.
Erishtee dedi: macOS için kext dosyalarını nereden bulabilirim? Wi-Fi, BT, touchpad, ses, mikrofon çalışmıyor. Kextlerini nereden bulabilirim? Genişletmek için tıkla... Wi-Fi ve Touchpad'in modelini paylaşın. Ses ve mikrofon için AppleALC yeterli olur sadece Alcid'i uygun bir alcid seçmeniz gerek.
Erishtee Femtopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #3 Kleyn dedi: Wi-Fi ve Touchpad'in modelini paylaşın. Ses ve mikrofon için AppleALC yeterli olur sadece Alcid'i uygun bir alcid seçmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... wifi: İntel wireless(R) AC 9462 Touchpad: İAC uyumlu dokunmatik yüzey yazıyor
Kleyn dedi: Wi-Fi ve Touchpad'in modelini paylaşın. Ses ve mikrofon için AppleALC yeterli olur sadece Alcid'i uygun bir alcid seçmeniz gerek. Genişletmek için tıkla... wifi: İntel wireless(R) AC 9462 Touchpad: İAC uyumlu dokunmatik yüzey yazıyor
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #4 Erishtee dedi: wifi: İntel wireless(R) AC 9462 Touchpad: İAC uyumlu dokunmatik yüzey yazıyor Genişletmek için tıkla... EFI dosyasını paylaşır mısınız?
Erishtee dedi: wifi: İntel wireless(R) AC 9462 Touchpad: İAC uyumlu dokunmatik yüzey yazıyor Genişletmek için tıkla... EFI dosyasını paylaşır mısınız?
Erishtee Femtopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #5 Kleyn dedi: EFI dosyasını paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... windows klasörünün içindekini mi yoksa internetten indirdiğimi mi?
Kleyn dedi: EFI dosyasını paylaşır mısınız? Genişletmek için tıkla... windows klasörünün içindekini mi yoksa internetten indirdiğimi mi?
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #6 Erishtee dedi: Windows klasörünün içindekini mi yoksa internetten indirdiğimi mi? Genişletmek için tıkla... USB içindeki EFI.
Erishtee dedi: Windows klasörünün içindekini mi yoksa internetten indirdiğimi mi? Genişletmek için tıkla... USB içindeki EFI.
Erishtee Femtopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #7 https://olarila.com/files/OPENCORE.MOD1/EFI.Opencore.NoteBook.TigerLake.MOD.zip buyrun Kleyn dedi: USB içindeki EFI. Genişletmek için tıkla... attım Son düzenleme: 26 Ekim 2022
https://olarila.com/files/OPENCORE.MOD1/EFI.Opencore.NoteBook.TigerLake.MOD.zip buyrun Kleyn dedi: USB içindeki EFI. Genişletmek için tıkla... attım
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #8 Erishtee dedi: https://olarila.com/files/OPENCORE.MOD1/EFI.Opencore.NoteBook.TigerLake.MOD.zip Buyurun Attım Genişletmek için tıkla... 11. Nesil bir laptopa mı sahipsiniz? Çünkü 11 nesil EFI'si atmışsınız.
Erishtee dedi: https://olarila.com/files/OPENCORE.MOD1/EFI.Opencore.NoteBook.TigerLake.MOD.zip Buyurun Attım Genişletmek için tıkla... 11. Nesil bir laptopa mı sahipsiniz? Çünkü 11 nesil EFI'si atmışsınız.
Erishtee Femtopat Katılım 23 Ekim 2022 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #9 Kleyn dedi: 11. Nesil bir laptopa mı sahipsiniz? Çünkü 11 nesil EFI'si atmışsınız. Genişletmek için tıkla... evet 11th i5 Kleyn dedi: 11. Nesil bir laptopa mı sahipsiniz? Çünkü 11 nesil EFI'si atmışsınız. Genişletmek için tıkla... ama daha önce de yükledim bazı sorunlarla karşılaştım elbette ekran 30 fps gibi gözüküyordu ama usb bellekten çalıştırdığım için olduğunu düşündüm
Kleyn dedi: 11. Nesil bir laptopa mı sahipsiniz? Çünkü 11 nesil EFI'si atmışsınız. Genişletmek için tıkla... evet 11th i5 Kleyn dedi: 11. Nesil bir laptopa mı sahipsiniz? Çünkü 11 nesil EFI'si atmışsınız. Genişletmek için tıkla... ama daha önce de yükledim bazı sorunlarla karşılaştım elbette ekran 30 fps gibi gözüküyordu ama usb bellekten çalıştırdığım için olduğunu düşündüm
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Ekim 2022 #10 Erishtee dedi: evet 11th i5 ama daha önce de yükledim bazı sorunlarla karşılaştım elbette ekran 30 fps gibi gözüküyordu ama usb bellekten çalıştırdığım için olduğunu düşündüm Genişletmek için tıkla... Kötü haberi vermek istemem ama cihazınızın grafik kartı desteklenmiyor. 30 FPS olması o yüzden.
Erishtee dedi: evet 11th i5 ama daha önce de yükledim bazı sorunlarla karşılaştım elbette ekran 30 fps gibi gözüküyordu ama usb bellekten çalıştırdığım için olduğunu düşündüm Genişletmek için tıkla... Kötü haberi vermek istemem ama cihazınızın grafik kartı desteklenmiyor. 30 FPS olması o yüzden.