macOS Klavyedeki Tuşlar Yer Değiştirdi

Vinsinity

Megapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci - Yazılım
Microsoft Comfort Keyboard 5000 kullanıyorum. Multimedya tuşlarını kullanmak adına macOS driverı yükledikten sonra -"- tuşu ile ->- tuşu yer değiştirdi. Yazılım ile uğraştığım için iki tuşta benim için hayati önem taşıyor. Bir çok yöntem denedim yine de herhangi bir çözüm bulamadım. En son format atacağım sanırım. Çözüm için önereceğiniz bir şey var mıdır?
Library->Preferences altındaki keyboardtype.plist'i sildikten sonra ilk açılışta klavye belirleme ekranında aşağıdaki gibi bir hata veriyor. Klavye seçiminde de Türkçe QWERTY PC yok.
Ekran Resmi 2019-05-08 12.39.09.png

Ekran Resmi 2019-05-08 12.39.29.png

Son düzenleyen: Moderatör:
@Spotter
Yok benim değil. Ama macOS kısmında güncel olarak katkım oldu. Clover falan güncelledik. Video gelince ilgili görebilirsiniz işlemleri. Benim PC öyle toz olsa öksürükten ölürüm :).
Peki teşekkürler :) Başarılarınızın devamını diliyorum. Anladığım kadarı ile MacOS konusuna çok tutkulusunuz :)

@Spotter
İletimde özetim mevcut :D.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı