macOS kuramıyorum

Yer
BMW Munich, Frankfurter
VMware ile macOS Catalina kuracaktım HDD'yi macOS genişletilmiş (günlüklü) yaptım ve diski sildim. Daha sonra macOS kur dedim ve son 2dk kala yükleyici verileri doğrularken bir hata oluştu uyarısı geldi bir türlü geçemedim Google'dan baktım tarih yanlış olduğu için vs. demişler tarih i de değiştiremiyorum terminalden denediğim zaman date illegal time format hatası geliyor. Nasıl kuracağım?

Dosya Ekleri

• Ekran Alıntısı.PNG
    96,3 KB · Görüntüleme: 53
Bende VMware üzerine macOS kurdum. Berbat. Aşırı derecede kasıyor. Kullanılacak gibi değil. Şimdi VirtualBox üzerinde deneyeceğim. VirtualBox üzerinden yapmak istersen buraya bakabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hangi kurulum dosyasını kullanıyorsun?

Virtualbox'dan denedim ama bir dizi kod geçti bir sureden sonra tekrar etmeye basladi.
Hangi kurulum dosyasını kullanıyorsun?

Kurulum dosyası derken ISO mu eğer ISO ise Shift deleteden indirdim ama yarın Technopat'ın kini deneyeceğim.

Katılıyorum, sanal makine yerine dualboot şiddetle öneririm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…