claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.325 Makaleler 60 Çözümler 813 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2019 #31 Peki aldığın hata nedir ? Görsel paylaşır mısın ?
serhab Kilopat Katılım 8 Nisan 2016 Mesajlar 116 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 1 Ocak 2019 #32 Aslında hata almıyorum kurulumda kuracağımız diski seçerz ya HFS formatlı kısım gözükmüyor, sadece USB gözüküyor. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2019
Aslında hata almıyorum kurulumda kuracağımız diski seçerz ya HFS formatlı kısım gözükmüyor, sadece USB gözüküyor.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.325 Makaleler 60 Çözümler 813 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Ocak 2019 #33 HFS olarak değil, disk izlencesinden APFS olarak tekrar biçimlendirmeyei denedin mi ? Ayrıca elinde yedek HDD var mı ?
HFS olarak değil, disk izlencesinden APFS olarak tekrar biçimlendirmeyei denedin mi ? Ayrıca elinde yedek HDD var mı ?
serhab Kilopat Katılım 8 Nisan 2016 Mesajlar 116 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 3 Ocak 2019 #34 Disk izlencesinde hfs formatı olarak gözükmüyordu, elimde de yedek HDD yok. Şuan okulda olduğum için ilgilenemiyorum. Son düzenleyen: Moderatör: 3 Ocak 2019
Disk izlencesinde hfs formatı olarak gözükmüyordu, elimde de yedek HDD yok. Şuan okulda olduğum için ilgilenemiyorum.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.325 Makaleler 60 Çözümler 813 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2019 #35 Dediklerini doğru uyguluyorsan BIOS ayarlarını kontrol et tekrar. Sanallaştırmanın kapalı olduğundan emin ol. UEFI ile Legacy veya tam tersi olarak dene.
Dediklerini doğru uyguluyorsan BIOS ayarlarını kontrol et tekrar. Sanallaştırmanın kapalı olduğundan emin ol. UEFI ile Legacy veya tam tersi olarak dene.