macOS kurarken donuyor kalıyor

Umut oral

Hectopat
Daha fazla  
RAM
16GB DDR4 3000MHZ
Ekran kartı
Nvidia Gtx 650 Ti
Anakart
Asus B350 Plus
İşlemci
Amd Ryzen 5 2600x
macOS Monterey kurmaya çalışıyordum ekran kartımın Monterey için desteğinin olmamasını öğrenmemin sonucunda Big Sur kurmaya karar verdim ama OpenCore'dan install macOS Big Sur dedikten sonra kurulum başlar gibi yapıp kalıyor. Kendi anakartıma ve işlemcime göre EFI dosyamı düzenleyemedim tam anlamadım hangi değerleri değiştirmem gerektiğini. Yardımcı olur musunuz acaba? Teşekkür ederim.

Dosya Ekleri

• 20220724_191154.jpg
    20220724_191154.jpg
    305 KB · Görüntüleme: 53
Son düzenleyen: Moderatör:
CSM'i kapattığım zaman uyarı veriyor BIOS'a atıyor ve otomatik açıyor CSM'i nasıl yapabilirim?

yardımcı olabilcek birileri yokmu csm kapatınca vga kartınız uefi desteklemiyor yazıyor ingilizce arkadaşımda 1070 var oda aynı hatayı alıyor

Son düzenleme:
Deneyim hocam bakalim peki benim ekran kartim icin cikmis UEFI BIOS var kursam o zaman çalışır mı bir de bir sorum daha Windows 10 UEFI kullanıyorum ama CSM devre disi birakip UEFI'ye alamiyorsam Windows nasıl UEFI modunda calisabiliyor onu anlamadim.

hocam attığınız efinin içinde config yok ve configlerde b450 var benim anakartım b350

Son düzenleme:
Configler var, EFI\OC\config\Desktop içinde. İlla anakartınıza uygun seçmek zorunda değilsiniz, direkt işlemci modelinize göre seçebilirsiniz. Windows 10 UEFI kullanabilirsiniz zaten onda sorun yok, CSM'nin açılması UEFI kullanmayı engellemez.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı