Falsent Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 180 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 18 Temmuz 2022 #1 Arkadaşlar USB'yi çıkarınca fotoda gördüğünüz gibi kalıyor Windows'a basıyorum siyah ekran geliyor tekrar bura geliyor ne yapabilirim? Dosya Ekleri IMG_20220718_163103.jpg 39,9 KB · Görüntüleme: 78
Arkadaşlar USB'yi çıkarınca fotoda gördüğünüz gibi kalıyor Windows'a basıyorum siyah ekran geliyor tekrar bura geliyor ne yapabilirim?
KS KS Falsent Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 180 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #31 e.n.e.s dedi: Hocam High Sierra'da güncellemeyi yapıp yeniden başlattıktan sonra tekrar başka güncellemeler inebiliyor, sizde de öyledir büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... başka değil hocam hep 2.10GB ve aynı güncelleme 2020-005 Artı 0 Eksi
e.n.e.s dedi: Hocam High Sierra'da güncellemeyi yapıp yeniden başlattıktan sonra tekrar başka güncellemeler inebiliyor, sizde de öyledir büyük ihtimalle. Genişletmek için tıkla... başka değil hocam hep 2.10GB ve aynı güncelleme 2020-005
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 20 Temmuz 2022 #32 Hocam peki yeniden başlattıktan sonra OpenCore kısmında macOS Installer çıkıyor mu? Çıkıyorsa ona basarak mı açıyorsunuz? Artı 0 Eksi
Hocam peki yeniden başlattıktan sonra OpenCore kısmında macOS Installer çıkıyor mu? Çıkıyorsa ona basarak mı açıyorsunuz?
KS KS Falsent Hectopat Katılım 17 Ocak 2020 Mesajlar 180 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Temmuz 2022 #33 e.n.e.s dedi: Hocam peki yeniden başlattıktan sonra OpenCore kısmında macOS Installer çıkıyor mu? Çıkıyorsa ona basarak mı açıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... macOS high sierra install var macOS High sierra var birde opencore falan var ben tek high Sierra ya basıyorum e.n.e.s dedi: Hocam peki yeniden başlattıktan sonra OpenCore kısmında macOS Installer çıkıyor mu? Çıkıyorsa ona basarak mı açıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bu güncellemeyi app store harici yapabileceğim bir yer yok mu güncelleme 2020-005 10.13.6 Artı 0 Eksi
e.n.e.s dedi: Hocam peki yeniden başlattıktan sonra OpenCore kısmında macOS Installer çıkıyor mu? Çıkıyorsa ona basarak mı açıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... macOS high sierra install var macOS High sierra var birde opencore falan var ben tek high Sierra ya basıyorum e.n.e.s dedi: Hocam peki yeniden başlattıktan sonra OpenCore kısmında macOS Installer çıkıyor mu? Çıkıyorsa ona basarak mı açıyorsunuz? Genişletmek için tıkla... Bu güncellemeyi app store harici yapabileceğim bir yer yok mu güncelleme 2020-005 10.13.6
e.n.e.s Kilopat Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 9.891 Makaleler 5 Çözümler 155 20 Temmuz 2022 #34 Buna bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Artı 0 Eksi
Buna bakabilirsiniz. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
L LinuxcuAdam Hectopat Katılım 7 Haziran 2022 Mesajlar 281 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Ağustos 2022 #35 Bir de Clover'dan denediniz mi? Benim EFI klasorumu dene. USB'deki EFI'yi sil ve indirdigin EFI'yi USB'ye koy. USB adi mesela: Kealefımjv, ctl vb. buyurun: PatchedHackintosh_DreamClover_5070_EFI_VahitDUMAN MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com Son düzenleme: 23 Ağustos 2022 Artı 0 Eksi
Bir de Clover'dan denediniz mi? Benim EFI klasorumu dene. USB'deki EFI'yi sil ve indirdigin EFI'yi USB'ye koy. USB adi mesela: Kealefımjv, ctl vb. buyurun: PatchedHackintosh_DreamClover_5070_EFI_VahitDUMAN MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere. www.mediafire.com