macOS kurarken "X64 exception type" hatası

Hocam ben bu sisteme Yosemite kurduğum Config'i bulmaya çalışacağım. Bulunca atacağım, onunla yüksek ihtimal kurabiliriz.

Hocam sizi yoruyorum bayram bayram ne olur kusura bakmayın bende heves ettim yaklaşık 3 haftadır denemediğim Config kalmadı.

Hocam sizi yoruyorum bayram bayram ne olur kusura bakmayın bende heves ettim yaklaşık 3 haftadır denemediğim Config kalmadı.
Yok hocam boş vaktim çok benim Ben 1 ay boyunca Hackintosh kurmak için uğraştım eskiden bir şey olmaz. macOS'u severim zaten, yardımcı olmaktan keyif alıyorum yorulmak yok

Yok hocam boş vaktim çok benim ben 1 ay boyunca Hackintosh kurmak için uğraştım eskiden bir şey olmaz. MacOS'u severim zaten, yardımcı olmaktan keyif alıyorum yorulmak yok

Hocam ben hiç BIOS ayarı yapmadım sorun onda mı acaba internetten baktım legacy diski seçin diyorlar o zaman bilgisayar görmüyor diskleri.

BIOS ayarlarını yapıp deneyin, ayrıca sadece olan BIOS ayarlarını yapmanız yetiyor. İşe yaramazsa bu sisteme macOS kurduğum config'i atarım.

Açabildiniz mi hocam?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…