macOS kurulabilir Laptop tavsiyesi

Vinsinity

Megapat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci - Yazılım
Mobilitem arttığı için bir laptop almak üzereyim ve macOS kurmak istiyorum. Fakat herhangi bir araştırma yapamadım. Sorunsuz kullanabileceğim bir laptop var mı güncel sürüm macOS'ler ile.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ne için kullanacağınıza bağlı. Bende macOS Mojave var. Sesi çalıştıramadım (normalde çalışması gerekiyor ama ben üşendim.). GTX ekran kartım çalışmıyor. Ayrıca laptoplarda dahili gelen Wifi kartlarının çoğu macOS ile çalışmaz bende de çalışmıyor ama ethernet olduğu için sorun yok

Bütçe nedir ? Marka olarak Asus öneriyorum.
3-4-5 Bin TL bandında. Fiyat yükseldikçe beklendim de yükselir tabi ki.

Her şeyi sorunsuz kullanmak isterim. Belki WiFi işi ekstra bir şeyle olabilir.

Laptop'a hackintosh kurulurken sıkıntı yaratabiliyor çoğu zaman. En iyisi bütçeni biraz daha arttırıp ikinci el macbook almandır. 2017 512 GB Macbook pro lar 7000 7500 TL civarında. Eskisi problem yaratmıyorsa eskilerine bakabilirsin.

Son düzenleyen: Moderatör:
Apple almak istemeyip apple'a muhtaç olunca böyle oluyor. Macbook almamak için direneceğim tabi ne kadar yapabilirsem.
Sanırım oyun oynamacaksınız ? O halde ben model önermeyeyim. Güncel ve harici GPU olmayan bir Asus alabilirsiniz.
Oyun da oynarız @claus Yeterki adam gibi bir şey olsun 5 ve 6 arasına kadar aldım bütçeyi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…