claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.226 Makaleler 60 Çözümler 810 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2019 #11 Güncel olan sürümü indirdiğine emin misin ? Ayrıca farklı USB portları ile denedin mi ?
D DunyaGezerBey Centipat Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 14 12 Ağustos 2019 #12 claus dedi: Güncel olan sürümü indirdiğine emin misin ? Ayrıca farklı USB portları ile denedin mi ? Genişletmek için tıkla... Güncel sürüm ve farklı USB portları denedim.
claus dedi: Güncel olan sürümü indirdiğine emin misin ? Ayrıca farklı USB portları ile denedin mi ? Genişletmek için tıkla... Güncel sürüm ve farklı USB portları denedim.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.226 Makaleler 60 Çözümler 810 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2019 #13 Bir eski sürümü var orada. Onunla dener misin ?
D DunyaGezerBey Centipat Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 14 12 Ağustos 2019 #14 claus dedi: Bir eski sürümü var orada. Onunla dener misin ? Genişletmek için tıkla... Malesef çalışmadı aynı sorun. claus dedi: Bir eski sürümü var orada. Onunla dener misin ? Genişletmek için tıkla... Başka bir düşünceniz var mı? İnternetsiz hiçbir şey yapamam Son düzenleme: 12 Ağustos 2019
claus dedi: Bir eski sürümü var orada. Onunla dener misin ? Genişletmek için tıkla... Malesef çalışmadı aynı sorun. claus dedi: Bir eski sürümü var orada. Onunla dener misin ? Genişletmek için tıkla... Başka bir düşünceniz var mı? İnternetsiz hiçbir şey yapamam
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.226 Makaleler 60 Çözümler 810 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ağustos 2019 #15 Peki hiç Windows üzerinde denedin mi ? Sorunsuz çalıştı mı ?
D DunyaGezerBey Centipat Katılım 10 Ağustos 2019 Mesajlar 14 12 Ağustos 2019 #16 claus dedi: Peki hiç Windows üzerinde denedin mi ? Sorunsuz çalıştı mı ? Genişletmek için tıkla... Evet şu an Windows 10 1903 işletim sisteminden yazıyorum. claus dedi: Peki hiç Windows üzerinde denedin mi ? Sorunsuz çalıştı mı ? Genişletmek için tıkla... Bence WIFI kartım desteklenmiyor, MacOS hayellerim suya düştü desenize DunyaGezerBey dedi: Evet şu an Windows 10 1903 işletim sisteminden yazıyorum. Bence WIFI kartım desteklenmiyor, MacOS hayellerim suya düştü desenize Genişletmek için tıkla... Bu arada gerçek MacOS değil biliyorsunuz değil mi? PC'ye MacOS kuruyorum ben. @blackandyellow sizin bir fikriniz var mı? Son düzenleme: 12 Ağustos 2019
claus dedi: Peki hiç Windows üzerinde denedin mi ? Sorunsuz çalıştı mı ? Genişletmek için tıkla... Evet şu an Windows 10 1903 işletim sisteminden yazıyorum. claus dedi: Peki hiç Windows üzerinde denedin mi ? Sorunsuz çalıştı mı ? Genişletmek için tıkla... Bence WIFI kartım desteklenmiyor, MacOS hayellerim suya düştü desenize DunyaGezerBey dedi: Evet şu an Windows 10 1903 işletim sisteminden yazıyorum. Bence WIFI kartım desteklenmiyor, MacOS hayellerim suya düştü desenize Genişletmek için tıkla... Bu arada gerçek MacOS değil biliyorsunuz değil mi? PC'ye MacOS kuruyorum ben. @blackandyellow sizin bir fikriniz var mı?
Hz.futureorkun Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ekim 2013 Mesajlar 1.152 Makaleler 1 Çözümler 5 13 Ağustos 2019 #17 Kurduğunuz gerçek MacOS, fakat cihazınızın donanımı gerçek bir Apple cihazı değil. Tp-link 8200ND deneyiniz.
Kurduğunuz gerçek MacOS, fakat cihazınızın donanımı gerçek bir Apple cihazı değil. Tp-link 8200ND deneyiniz.