Mehmet SRML Kilopat Katılım 25 Mart 2016 Mesajlar 17 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2019 #11 claus dedi: Geçişlerde sorun olabilir, kext ve Clover güncel olmuyor. Mojave'yi temiz kurulum olarak kurarmısın. Kurmadan önce macOS kuracağın bölümü Windows üzerinden paragon aracı ile HFS olarak biçimlendirip deneyin. Genişletmek için tıkla... HFS formatı otomatik güncelleme almıyor diye biliyorum o yüzden APFS yaptım. Son düzenleyen: Moderatör: 17 Aralık 2019
claus dedi: Geçişlerde sorun olabilir, kext ve Clover güncel olmuyor. Mojave'yi temiz kurulum olarak kurarmısın. Kurmadan önce macOS kuracağın bölümü Windows üzerinden paragon aracı ile HFS olarak biçimlendirip deneyin. Genişletmek için tıkla... HFS formatı otomatik güncelleme almıyor diye biliyorum o yüzden APFS yaptım.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.700 Makaleler 60 Çözümler 825 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2019 #12 Mojave için HFS kullanabilirsin. Güncel sürüm sosyalde mevcut ama bu rehberi de inceleyebilirsiniz. Mojave APFS Olmayan Disklerde Güncelleme Bu yöntem sonrası sistem açılmayabilir. Tavsiyemiz APFS kurulum yapmanızdır. www.technopat.net
Mojave için HFS kullanabilirsin. Güncel sürüm sosyalde mevcut ama bu rehberi de inceleyebilirsiniz. Mojave APFS Olmayan Disklerde Güncelleme Bu yöntem sonrası sistem açılmayabilir. Tavsiyemiz APFS kurulum yapmanızdır. www.technopat.net