efeRT Femtopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2021 #1 USB Boot flash hazırladım, kuruluma başlarken hata veriyor.
tristessehivernale Terapat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 30 Ekim 2017 Mesajlar 12.010 Makaleler 63 Çözümler 170 5 Ocak 2021 #2 Çok açıklayıcı olmuş. Hata ortada yok, sistem belirtilmemiş, nasıl çözüme ulaştırabileceğiz peki sorununuzu?
Çok açıklayıcı olmuş. Hata ortada yok, sistem belirtilmemiş, nasıl çözüme ulaştırabileceğiz peki sorununuzu?
efeRT Femtopat Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ocak 2021 #3 tristessehivernale dedi: Çok açıklayıcı olmuş. Hata ortada yok, sistem belirtilmemiş, nasıl çözüme ulaştırabileceğiz peki sorununuzu? Genişletmek için tıkla... Doğru aslında bende kabahat, ben yazmadım özür dilerim.
tristessehivernale dedi: Çok açıklayıcı olmuş. Hata ortada yok, sistem belirtilmemiş, nasıl çözüme ulaştırabileceğiz peki sorununuzu? Genişletmek için tıkla... Doğru aslında bende kabahat, ben yazmadım özür dilerim.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.373 Makaleler 60 Çözümler 814 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2021 #4 Ve hala sisteminizi belirtmemişsiniz