Dediğiniz hatanın ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Onun dışında şu an ne yazık ki kontrol edemeyeceğim EFI dosyasını. EFI dosyasının yedeğini alıp SMBIOS değiştirmeyi deneyin. Olmaz ise yedekten devam edin.
Dediğiniz hatanın ekran görüntüsünü atabilir misiniz? Onun dışında şu an ne yazık ki kontrol edemeyeceğim EFI dosyasını. EFI dosyasının yedeğini alıp SMBIOS değiştirmeyi deneyin. Olmaz ise yedekten devam edin.
SMBIOS'un çözme ihtimali var dediğiniz gibi. Şu anki SMBIOS'unuz nedir? Bir de diskinizi APFS veya farklı bir şekilde formatlamayı da deneyin eğer SMBIOS değiştirmek işe yaramazsa..
SMBIOS'un çözme ihtimali var dediğiniz gibi. Şu anki SMBIOS'unuz nedir? Bir de diskinizi APFS veya farklı bir şekilde formatlamayı da deneyin eğer SMBIOS değiştirmek işe yaramazsa.
Az önce farklı bir SMBIOS ile denedim çalışmadı aynı hata. Bu arada daha önceden kurulum yapmıştım. Ama kurulumda kernel panic vermişti. Farklı bir imaj ile denediğimde de bu hatayı aldım.
Az önce farklı bir SMBIOS ile denedim çalışmadı aynı hata. Bu arada daha önceden kurulum yapmıştım. Ama kurulumda kernel panic vermişti. Farklı bir imaj ile denediğimdede bu hatayı aldım.