tec Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #11 Diskte hata yok bad sector taraması yaptım HD Tune ile EFI'yi ise Windows değil kurulum bozuyor ve içinde taşıyamayacak kadar dosya var.
Diskte hata yok bad sector taraması yaptım HD Tune ile EFI'yi ise Windows değil kurulum bozuyor ve içinde taşıyamayacak kadar dosya var.
4 453482 Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 3.614 Makaleler 17 Çözümler 63 Yer Türkiye, Ankara 20 Mart 2022 #12 tec dedi: Diskte hata yok bad sector taraması yaptım HD Tune ile EFI'yi ise Windows değil kurulum bozuyor ve içinde taşıyamayacak kadar dosya var. Genişletmek için tıkla... Diski tamamen formatlamak dışında benim fikrim kalmadı. MacOS arada diski tamamen bozabiliyor. Tamamen diski formatlamak dışında pek çaresi yok gibi bunun.
tec dedi: Diskte hata yok bad sector taraması yaptım HD Tune ile EFI'yi ise Windows değil kurulum bozuyor ve içinde taşıyamayacak kadar dosya var. Genişletmek için tıkla... Diski tamamen formatlamak dışında benim fikrim kalmadı. MacOS arada diski tamamen bozabiliyor. Tamamen diski formatlamak dışında pek çaresi yok gibi bunun.