Çözüldü macOS kurulumunda EFI nasıl silinir?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Rza Rzayev

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. macOS kurulumunda EFI silmem gerek. Hangisini silmem lazım bilmiyorum.

Çözüm
Peki o zaman kolay yoldan direkt EFI klasörünüzü buraya kopyalayın, masaüstündeki klasörün içindeki EFI klasörüne sağ tıklayıp kopyalayın ve tekrar Explorer++'dan M: bölümünün içine girip sağ tıklayıp yapıştırın.
Bu bölüm değildi hocam, üstteki Disk İzlencesi yazısının hemen solundaki butona basıp bütün aygıtları göstere basın ve tekrar başka EFI bölümü var mı kontrol edin.
EFI bölümü gözükmüyor.

Dosya Ekleri

• image.jpg
    152,6 KB · Görüntüleme: 29
Tamamdır hocam o zaman Windows'a geçin ve bu mesajdaki işlemleri sırayla takip edin.

Tamamdır hocam o zaman Windows'a geçin ve bu mesajdaki işlemleri sırayla takip edin.
Hocam bu komutları macOS yüklediğim disk için yapacağım değil mi? MacOS yüklediğim diskle Windows yüklü disk ayrı. Bir de Mac masaüstündeyken sistemi kapat yapıp Windows Manager ile devam edip kendi sistemi açacağım? USB'de takılı olacak? (Dün yanlış yaptığım için her şeyi ayrıntılı soruyorum kusura bakma.)

Hayır macOS yüklediğiniz disk için değil, Windows yüklü diskinize yeni oluşturacağınız bölüm için. Orada ne yapacağınız sırayla yazıyor ve evet Windows'a geçip bu işlemleri yapacaksınız.

Hayır macOS yüklediğiniz disk için değil, Windows yüklü diskinize yeni oluşturacağınız bölüm için. Orada ne yapacağınız sırayla yazıyor ve evet Windows'a geçi

Hocam burada her şey yolundamı? Tam emin olamadım.

Dosya Ekleri

• Capture.PNG
    93,5 KB · Görüntüleme: 36
Tamamdır hocam bir sıkıntı gözükmüyor. Yeniden başlatıp diğer EFI bölümünü seçip boot etmeyi deneyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…