Çözüldü macOS kurulumunda End Randomseed Hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Inject Intel işaretleyip dene, BIOS ayarlarını rehbere göre yaptığından emin misin ?
Hocam maalesef BIOS ayarlarım çok kısıtlı. Yapabildiğim tek ayar secure boot'u devre dışı kapamak oldu. Gelişmiş ayarlar gibi bir kısım bulamadım ama her şeye açığım. Ekran fotoğrafları ektedir. Bu arada Security kısmını atamıyorum çünkü 4 MB'dan yüksek dosya yükleyemiyormuşum.

Son düzenleyen: Moderatör:
@claus Hocam eskiden sunduğunuz imajlarda yazdığınız BIOS ayarlarını yazmanız mümkün mü ya da konu linki vs atabilir misiniz ben baktım ama bulamadım. Her ne kadar 1-2 ayar değiştirerek PC'me defalarca macOS kurdumsa da şuan muhtemelen BIOS yüzünden kuramıyorum.

Hocam her şey burda yazıyor.
@@blackandyellow Hocam sizinde göz gezdirmeniz mümkün mü ?

Son düzenleme:
Virtualization technology disable yapıp dene. Olmazsa UEFI değil de Legacy olarak dene.

Eski ayarlar ile pek bir farkı yok. Konunuz üzerinden devam edin.

Cfg lock ayarı BIOS'unuz da bulunuyorsa onu disable konuma getirip tekrar denerseniz belki ilerleyebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…