macOS Kurulumunda utun_ctl_connect Hatası

cazko

Hectopat
Merhaba. Resimdeki hatayı alıyorum, hata tam olarak en son yazıda kalıyor ve hiç ilerlemiyor . Ekran kartımın chipi yanık o yüzden boot ayarlarında onu Inject etmedim. macOS'u sanal sistemde kurmuştum ve sorunsuz kurulum ve açılış gerçekleşmişti. Teşekkür ederim.
Sistem:
AMD HD6470M
Intel Core i5 480M
6 GB RAM

Son düzenleyen: Moderatör:
Diğer forumlardan cevap alamayınca sanırım burada konu açma gereği duydun. Neyse, problem değil. EFI klasörünü paylaşır mısın ?

Hangi sürümü deniyorsun ?
High Sierra sürümünü deniyorum. Sanal makinede kurduğum ile aynı versiyon. Config dosyası ayaları ile alakalı olabilir mi? Sorun tam olarak şöyle başlıyor, macos sistemini hdd ye kurulumunu yapıyorum,kurulum sonunda restart istiyor, restarladıktan sonra tekrar boot ederken ekran da bu hataya düşüyor.

Son düzenleme:
Ben zaten sanal önermiyorum. Sanalda çalışabilir ama performans alamazsın.
Gerçekten öyle. Peki hangi macOS sürümü kursam (kurabilirsem) sistemim için daha yararlı olur? Sistemin durumu açısından. Bugün değişik Configler denedim ve hatanın rengi de Config'den Confiğe değişti. Sistemim için uygun Config,kext veya EFI klasöründe ne gibi değişiklikler yapabilirim ? teşekkür ederim.
Sorunu çözdüm herkese teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…