macOS kurulumunda VoodooPS2Mouse hatası

Malesef hep aynı yerde takılıyor. Boot argümanı girerken kılavyenin tuşlarının farklı yazması normal mi? Bir de başka bir imaj denesem ve önceki USB 2.0'ı biçimlendirip üzerine yazsam olur mu?

Test amaçlı olarak Mojave deneyebilir misin?

Yeni imaj dosyalarını indiriyorum. Eski imajın bulunduğu USB 2.0'ı biçimlendirip üzerine yazsam olur mu?

Mojave 10.14.6 denedim sonuç. Bir türlü dil seçim ekranına gelemiyorum.

High sierra kurulumunda disk izlencelerinden diski sildim. Yeniden başlatıp usb den boot ettim. Kurulu macos diskini seçtim burada kaldı. Smbios 18.1 i seçtim . Ayrıca disk izlencesinde kılavye tuşları çalışmadı, o yüzden diskin adı "adsız" kaldı

Son düzenleyen: Moderatör:
Malesef aynı. Hocam ben şu an Windowsu'da açamıyorum. Sürekli boot ekranına geliyor.
Hocam Win 10'u baştan yükledim. Disklerin isimlerini düzelttim. USB'li kılavye taktım. Ancak Disk izlencelerindeki işlemden sonraki kurulumun ardından USB'den boot ettiğimde kurulu macOS diskini seçip Boot from macOS dediğimde burada kalıyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…