tec Hectopat Katılım 27 Kasım 2020 Mesajlar 82 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Mart 2022 #1 macOS kuracağım kurduktan sonra hangi Bootloader'ı nasıl kuracağım? Son düzenleyen: Moderatör: 20 Mart 2022
wikig Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 222 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Geliştiricisi 20 Mart 2022 #2 tec dedi: macOS kuracağım kurduktan sonra hangi Bootloader'ı nasıl kuracağım? Genişletmek için tıkla... Genelde Clover Bootloader kuruyorlar detaylı anlatım Technopat YouTube kanalında mevcut. Kurulumu detaylı şekilde A'dan Z'ye anlatıyorlar. Artı 0 Eksi
tec dedi: macOS kuracağım kurduktan sonra hangi Bootloader'ı nasıl kuracağım? Genişletmek için tıkla... Genelde Clover Bootloader kuruyorlar detaylı anlatım Technopat YouTube kanalında mevcut. Kurulumu detaylı şekilde A'dan Z'ye anlatıyorlar.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.613 Makaleler 8 Çözümler 153 20 Mart 2022 #3 Kurduktan sonra yapılmayacak o. Başta, kullanacağın imajın içinde oluyor. Artı 0 Eksi
wikig Hectopat Katılım 28 Aralık 2020 Mesajlar 222 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Web Geliştiricisi 20 Mart 2022 #4 erme dedi: Kurduktan sonra yapılmayacak o. Başta, kullanacağın imajın içinde oluyor. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum o halde hocam. Artı 0 Eksi
erme dedi: Kurduktan sonra yapılmayacak o. Başta, kullanacağın imajın içinde oluyor. Genişletmek için tıkla... Bilmiyorum o halde hocam.
4 453482 Kilopat Katılım 28 Nisan 2021 Mesajlar 3.614 Makaleler 17 Çözümler 63 Yer Türkiye, Ankara 20 Mart 2022 #5 tec dedi: macOS kuracağım kurduktan sonra hangi Bootloader'ı nasıl kuracağım? Genişletmek için tıkla... Tahminimce EFI dosyasını diske atmaktan bahsediyorsunuz. Bunun için bu rehbere bakın. Artı 0 Eksi
tec dedi: macOS kuracağım kurduktan sonra hangi Bootloader'ı nasıl kuracağım? Genişletmek için tıkla... Tahminimce EFI dosyasını diske atmaktan bahsediyorsunuz. Bunun için bu rehbere bakın.