Arkadaşlar OpenCore High Sierra kurmaya çalışıyorum ve hata alıyorum. Sorun aynı başlıkta gördüğünüz gibi. Sistemim: Intel Core i3 10100F. 8 GB RAM. H410 anakart. GT1030. Fotoğraf;
Arkadaşlar bu sisteme High Sierra kuracağım. Bu siteninkini. Bulabilirseniz OpenCore atın, bulamazsanız Clover EFI'si atın. Orijinal EFI'yi denediğimde bayağı hata olmuştu. Önerilerinizi bekliyorum. Sistemim: 10100F. 8 GB RAM. GT1030.
O dönemde elimde bilgisayar yoktu. Şimdi sisteminiz için bir EFI hazırlayacağım. Çoğunda da yardımcı olmaya çalışmışım, şimdi ise olacağım. Bu konu üzerinden EFI'yi paylaşırım.
O dönemde elimde bilgisayar yoktu. Şimdi sisteminiz için bir EFI hazırlayacağım. Çoğunda da yardımcı olmaya çalışmışım, şimdi ise olacağım. Bu konu üzerinden EFI'yi paylaşırım.
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Yeni sürümlerde gerekmese de, Mojave ve daha eskisinde işlemciniz için SPOOF işlemi gerekli. Yine de bir test edelim. Bundan öncesinde Clover ile High Sierra kurabilmiştiniz sanırım, doğru mudur?