MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Yeni sürümlerde gerekmese de, Mojave ve daha eskisinde işlemciniz için spoof işlemi gerekli. Yine de bir test edelim. Bundan öncesinde Clover ile High Sierra kurabilmiştiniz sanırım, doğru mudur?
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Yeni sürümlerde gerekmese de, Mojave ve daha eskisinde işlemciniz için spoof işlemi gerekli. Yine de bir test edelim. Bundan öncesinde Clover ile High Sierra kurabilmiştiniz sanırım, doğru mudur?
Tamamdır. Hata beklentim SMBIOS'tan ötürü mevcut. Beklentim gerçekleşirse SMBIOS değiştirip tekrar bir config vereceğim. Son çare de SPOOF kalıyor zaten...
Tamamdır. Hata beklentim SMBIOS'tan ötürü mevcut. Beklentim gerçekleşirse SMBIOS değiştirip tekrar bir Config vereceğim. Son çare de spoof kalıyor zaten...
SMBIOS hatası da almıştım ve çözmüştüm. Zahmet olmazsa SMBIOS'lu halini yapabilir misiniz? Linux üzerinde config düzenleme çalışıyor mu bilmiyorum. Spoof ne oluyor bir de?
Önce hata alıp almadığınıza bakalım, sonra yaparız. Halihazırda bir boot argümanı ekli bunun için. İşlemcinizi, başka bir işlemci olarak gösterme işlemine SPOOF deniliyor. Clover'da FakeCPUID olarak da geçer.
Önce hata alıp almadığınıza bakalım, sonra yaparız. Halihazırda bir boot argümanı ekli bunun için. İşlemcinizi, başka bir işlemci olarak gösterme işlemine spoof deniliyor. Clover'da fakecpuıd olarak da geçer.